azgard Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat , jelikož mám na psp seklou páčkou , tak bych potřeboval doporučit nějaké hry , kde bude stačit podpora kurzoru. Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Tak zrovna teď hraju Prince of Persia: The Forgotten Sands, kde k chození využíváš jen šipky, pak to budou určitě Need For Speed a podobný závodní, kde sice na zatáčení můžeš použít analog, ale taky šipky kterými to jde podle mě hůře, ale jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 pro mě je nejlepší analog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azgard
Zdravím, chtěl bych se zeptat , jelikož mám na psp seklou páčkou , tak bych potřeboval doporučit nějaké hry , kde bude stačit podpora kurzoru. Díky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.