Shadow222 Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Lidi jak ovládat sixaxisem na updatovaný verzi 2.0 která je movovská, připojil jsem kameru abych se vůbec dostal do hry, ale prostě nechci hrát s movem, jak to nastavit, nebo radši smazat celej update? Abych o něco nepřišel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Stačí zajít do menu, settings, a změnit ovládání na klasik :). Nebo, nejlépe, při startu nemít připojený Move. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Nemám, a tohle tam taky nemám, normálně dám options, control a tam se mi akorát ukazuje co s tím movem můžu dělat, jdu smazat update, seru na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Já jsem měl tu možnost to nastavit, minimálně při zapnutí hry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Možná časem pošteluju, ale teď chci sakra hrát dále, je to fakt hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Vyřešeno, lock, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Lidi jak ovládat sixaxisem na updatovaný verzi 2.0 která je movovská, připojil jsem kameru abych se vůbec dostal do hry, ale prostě nechci hrát s movem, jak to nastavit, nebo radši smazat celej update? Abych o něco nepřišel...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.