awol Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Zdravim vas, tak jsem si konecne poridil 3DS Aqua Blue, ale po rozbaleni me zaujala jedna vec a to, ze spis nez modre mi prijde zelene. To je normalni, nebo mam nejaky spatny kus? Nejvtipnejsi na tom je, ze kdyz ho vyfotim, tak na fotce je modre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 awol Odesláno Květen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Tak jsem to vyresil, koupil jsem si cerne Nintendo a prodal to zelene :-D Btw, muj FC: 1633 4262 1088 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 awol: pridaj si ma prosimta.Lebo ja momentalne nemam pristup na wifi.A este viem ze to je OT ale chcel som sa spytat ze ked si ma niekdo prida do friend listu tak mne potom po pripojeni na online ukaze ze si ma pridal alebo ci si ho chcem pridat aj hja alebo si ho musim ja sam pridat. Inak tie ochranne puzdra su dobre ale aj ja si myslim ze su neprakticke.Najlepsie je mat ochranne folie na obydvoch displayoch a este to puzdro ktore tam pridaval kubago.A to aj mam a nosim v nom 3DS + 2 hry + sluchadka + AR karty a v poho ho zapnem :D EDIT:A inak mam tiez aqua blue a na svetle sa mi zda viac zelene a v tieni alebo skor v tme viac modre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Damp Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Pokud si te nekdo prida do friend listu, tak ti to neukaze nic :( To me taky prislo dost divne. Oba dva lide si museji vzajemne jeden druheho pridat. Zadna vyzva, ze si te nekdo pridal do friend listu a jestli s nim chces byt friend ala Facebook tam neni. Jedine jak to poznas je tak, ze jakmile si nekoho pridas a on si te uz predtim pridal, tak jste hned friendi a uvidis to. Pokud si pridas nekoho, kdo tebe jeste ne, tak ho vidis sede s nejakou hlaskou, ze jeste friendi nejste. Proste podle me to neni moc zmaknuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grigi Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Čau. Tak jsem to zkoumal celou šichtu a buďto jsou opravdu 2 verze a nebo je to celý o vyvážení bílé barvy. Zkoušel jsem doma vyfotit svoje 3DS aqua blue a pouhou změnou WB na "zářivku" docílím krásně modrého 3DS. Na druhou stranu většina lidí používa WB na automatiku a na youtube je poměrně dosti videí, kde je 3DS hodně modré. př. -> zelené čas 2:20-> modré http://www.youtube.com/watch?v=oM1_zCI5uzM čas 3:20 tak nevim, každopádně to "modré se mi líbí víc" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UlbrihF Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 V Sobotu jsem byl v Alze na dni pocitacu a bylo krasne modry a meli tam i cerny a to je hezci je LUXUSNI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
awol
Zdravim vas,
tak jsem si konecne poridil 3DS Aqua Blue, ale po rozbaleni me zaujala jedna vec a to, ze spis nez modre mi prijde zelene. To je normalni, nebo mam nejaky spatny kus?
Nejvtipnejsi na tom je, ze kdyz ho vyfotim, tak na fotce je modre :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
16
11
9
4
Nejvíce příspěvků v jednom dni
kvě 17
43
kvě 19
5
kvě 20
2
kvě 24
2
Top Posters For This Question
awol 16 posts
DeSmond 11 posts
k4relB 9 posts
Anonymous_ 4 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
kvě 17 2011
43 posts
kvě 19 2011
5 posts
kvě 20 2011
2 posts
kvě 24 2011
2 posts
55 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.