ccinkyda Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Ahoj, neví někdo kdy tahle hra vychází na konzole? na PC vyšla dnes tak jsem si myslel že to vyjde i na konzole ve stejný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Vydani na konzole jeste ani neni potvrzene, ale dost pravdeopodobne se casem dockame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 a bude s CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 To bych rekl ze ne....ikdyz zase delaj to polaci a CD Projekt, takze by tam malinka sancicka byla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Původně chtěli dělat na konzolové verzi až podle úspěchů PC verze, ale myslím, že nedávno oznámili, že na konzolové verzi začnou pracovat hned po vydání PC a nebudou na nic čekat. Tak snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 no zase tak rychle to nebude, mám kamaráda poláka a jeho švagr dělá v CDprojekt RED ,a prý od konzolové verze upustily, z důvodu toho že s konzolemi nemají vůbec žádné zkušenosti. Pouze co udělali, tak nechali engin hry a jehou součásti testovat, zda bude možná předělávka na konzole. Tyto testy dopadly dobře, takže teoreticky Zaklínač na konzolích být může. V této chvíly se ale ještě chtějí věnovat a dát všechnu podporu na PC verzi. Nevím jestli je to všechno pravda, ale na konzolové verzy by se mělo začít dělat až po nějáké časové prodlevě, budou čekat i na zisky PC verze. A konzolová by mohla být oznámena cca do 3 - 6 měsíců. Ale říkám nevím co je na tom pravdy. Prodávám tak jak jsem nakoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Do roka podle me vyjde...takze si asi pockam...jeste uvidim, ted mam o zabavu tak jako tak postarano, takze zaklinace si budu setrit na konzole, pokud neprijde dlouha chvile, to bych si pak asi zawarezil na pc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Do roka podle me vyjde...takze si asi pockam...jeste uvidim, ted mam o zabavu tak jako tak postarano, takze zaklinace si budu setrit na konzole, pokud neprijde dlouha chvile, to bych si pak asi zawarezil na pc :) to já nevydržím , proto jse šel do té PC verze:-) a taky si myslím že do roka vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Tak ja fanousek zaklinace nejsem, jednicku jsem ani nehral, ale dvojka me laka celkem dost, hlavnem ti mkrasnym svetem....ale urcite me nelaka tak, abych to nevydrzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 To je divný že by to mělo být až za tak dlouhou dobu..já jsem koukal na youtube na nějakej gameplay nějakého dema či něčeho podobnýho a bylo to hraný na xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Tak to si asi pletes, to je blbost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 To bych rekl ze ne....ikdyz zase delaj to polaci a CD Projekt, takze by tam malinka sancicka byla... Když byl teď online rozhovor s distributorem hry poloýil jsem mu otázku ohledně konzolového zaklínače a jeho lokalizace do cz.... odpověděl že je na to brzy ale že se pokusí udělat co je v jejich silách aby případně konzolového zaklínače lokalizovali i na konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Tak ja fanousek zaklinace nejsem, jednicku jsem ani nehral, ale dvojka me laka celkem dost, hlavnem ti mkrasnym svetem....ale urcite me nelaka tak, abych to nevydrzel... to já jsem prvního zaklínače dohrál několikrát a je to naprostá bomba na poli RPG -PC, proto nejsem ochoten čekat na konzolovou verzi. Ale jinak pro mě absolutní top RPG je série Gothic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Tak to si asi pletes, to je blbost.... ne vážně nepletu..bylo to asi tak před 14ti dny a byla to jako jedna mise...když měl něco udělat tak se na obrazovce ukazovaly tlačítka který má zmáčknout a byly to ty co jsou na ovladači na xbox edit: už jsem to video našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 ne vážně nepletu..bylo to asi tak před 14ti dny a byla to jako jedna mise...když měl něco udělat tak se na obrazovce ukazovaly tlačítka který má zmáčknout a byly to ty co jsou na ovladači na xboxedit: už jsem to video našel Nenapadlo tě třeba že měl ke kompu připojený xkový ovladač ... Podle mě jetli se konzolová verze kutí tak gameplay bude nejdříve v zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 samozřejmě že napadlo ale ke každý hře na pc to taky připojit nejde edit: nevíte jestli se náhodou dá připojit k pc i ten bezdrátový ovladač když k tomu mam ten nabíjecí kabel pro baterii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Také nezapomeň, že tohle video je z E3 minulého roku, to se ještě plánovalo, že hra vyjde i na konzole. Pak ale byly tyto verze zrušeny až do odvolání. Nejspíš nakonec bude, ale zatím takové zprávy nejsou. Edit: myslíš ovladač k Xboxu? Ano, dá, ale potřebuješ "Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 takže když bych to napíchl přes tenhle nabíjecí kabel na tu speciální baterii pro ten ovladač tak by to nefungovalo? na druhym konci je klasický USB http://www.alza.cz/nabijecka-a-nahradni-baterie-pro-bezdratovy-ovladac-xbox-360-d69379.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 No, to je nabíječka, dost pochybuju, že zároveň dokáže přenášet signál ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 já když to připojil k pc tak se mi to připojilo a začalo to vyhledávat a instalovat nějaký ty ovladače ale když se to doinstalovalo tak se mi to mezi herníma zařízeníma v ovládacích panelech neukázalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 nejde, potrebujes tu specialni kravinku od microsoftu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 tak tak potřebuješ gamepad přímo pro PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fafa999 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Ne - potřebuješ tohle. http://www.microsoft.com/games/en-US/Hardware/Controllers/Pages/XboxWirelessGamingReceiverforWindows.aspx/ Mám to a funguje to dobře. Používám originál ovladače k Xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRUTeHa Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Je to potvrdené! Witcher 2 na XBOX 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ano mas pravdu, ma to pry vyjit 15. listopadu, Uz se tesim :D http://www.zing.cz/novinky/4987/oficialne-zaklinac-2-miri-na-xbox-360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.