ramalamadingdong Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Hele lidi mam v tom trochu zmatek, koukal sem na www.play-asia.com a našel sem tam 4 typi kabelu, S-Video, AV, Component AV a D-Terminal a nevim kterej koupit. (:?:) Potrebuji to vedet protože když to prijde k nám chci to hned predobjednat. Díki :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 S-Video to neni na 100000 % ! ale inac nvm :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 proč by to nemohlo bejt S-video ? :blink:...to je vstup TV :blink:.... bulk: kup ten nejdražší :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 tak asi AV to bude ne ?? a nebo jeste ten S-Video, ale spis AV normal zapojis do AV (Audio/Video) uz podle nazvu bych bral ten :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf.cz Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Podle mě to bude tenhle ale nejsem si jistej PSP PlayStation Portable AV Cable Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 no nevim zrovna kterej je kterej.......ale jeden z tech kabelu je ze ti de jenom video a audio.......ale nejdou pres nej hrat hry........a pres ten jeden de vsechno...ale uz nevim kterej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 jeden za vsechny vsichni za jednoho..ma rada zni..: kup vsechny..:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cartmanko Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Tu by som rád pre tých čo uvažujú o kúpe PSP SLIM & LITE zhromazďoval praktické skúsenosti a postrehy z jej používania a rozdiely madzi novou a starou PSP. - takže mam farbu piano black a farba aj štruktúra skutočne vysokým leskom pripomínajú piáno - nova PSP je citeľne ľahšia a displej sa mi zdá krajší väčší svetlejší - nemám ani jeden death pixel alebo som zatiaľ žiaden nespozoroval :p - repráčiky sú subjektívne slabšie ako na starom PSP - FW mám 3.6 - zadná strana je celá lesklá a rovná a preto si myslím, že sa bude škriabať a špiniť, je na nej vidno každý otlačok prstu, radosť pre forenzných detektívov...:) - UMD dvierka sa neotvárajú posuvným tlačítkom ale iba sa odkryjú nechtom. je to naozaj divné a zdá sa mi to také, že sa to zničí - UMD nemá koľajničky do ktorých ho zasuniete ale iba ho položíte na otvorené dvierka a tak zatvorite - krytka MSPD sa otvára tažšie, je tvrdšia a zdá sa mi nesympatickejšia ako na starej, je strieborná a je ako keby súčasťou toho strieborného pásiku okolo psp - analóg mi ide citeľne tažšie, možno sa vybehá - baterka má 1200mAh/staré psp ma 1800mAh ČÍTAJ UPOZORNENIE POD OBRÁZKAMI!!!! - v baleni nie je nič iba, návod, psp, baterka, nabíjačka, manuály - nabíjačka je kompatibilné so starsou - nová PSP mi pasuje do Logitech Play Gear Pocket. To ma veľmi potešilo, zostal iba priestor nad PSP /nová PSP je o dosť užšia/ ale keď tam dáte akurát nejakú handričku ktorá bude nevyhnutná tak je to ok a svoje puzdro budete môcť ďalej použivať. Nedostanete sa akurát pri zavretej PSP k systémovému konektoru. - celkovo mi hmotnosťou pripadá nová PSP luxusnejšia aj displejom ale stará mi pripadá, že oveľa viac vydrží, táto nová sa rozpadne po prvom páde - na ľavej strane mi chýba posuvné tlačítko na zapnutie wlan - toto tak potrebné tlačítko je teraz na hornej strane ale viac naľavo na tej hrane kde sa na starej PSP otvárala UMD mechanika v podstate je na mieste kde je na starej psp infra port - na novej psp infra nie je a nechyba - nové PSP nepasuje ani do jedného z mojich music standov, jednak kvôli posunutiu systémového konektora viac vľavo a nabíjanie v stojane mi nefunguje lebo nové PSP nemá dve plôšky pod konektorom nabijania. Nova PSP má skutočne iba nabíjací konektor a tieto dve plôšky ktoré využívali niektoré music standy na kontaktné nabíjanie /môj music stand jeden nabíja plôškami a druhý nabíja klasickým konektorom/ na novej PSP chýbajú. EDIT na nove PSP existuju 4 druhy video out kablov: 1 /// AV kabel 3 koncovky cinch žlta = video biela = L audio červená = R audio 2 /// Kabel S-video s pridavným Audio OUT cinch 3 /// tento je na prepojenie s crt alebo lcd monitorom 4 /// komponentný AV kábel 5 koncoviek cinch zelena = Y modra = Pb/Cb červená = Pr/Cr biela = L audio červená = R audio - ďaľším pre mňa veeľmi pozitívnym poznatkom je v internetovom prehliadači lepšia podpora certifikátov a rovnako sme sa dočkali lepšieho kódovania stránok, nie jr to dokonalé ani žiaden kamenický nečakajme ale je to o 50 percent lepšie UPOZORNENIE !!!! - Baterky nie sú kompatibilné !!!! - Baterku zo starého PSP dáte do nového ale nenasadíte kryt, nakoľko Vám bude baterka trčať. Stará baterka je oveľa hrubšia a trčí z nového PSP, rovnako baterka nie je uchytená a hrozí jej vypadnutie z nového PSP. - Ešte horšie je však, že novú baterku z nového PSP do starého dáte ale prepadne sa Vám dovnútra, lebo nová baterka je o dosť užšia a v šachte na starú baterku lieta a nie vždy má kontakt a tým pádom je hranie starej PSP s použitím novej baterky takmer vylúčené. :( EDIT: Hmotnosť Čo sa týka hmotnosti, nové PSP je fajn. Už týždeň hrávam iba nové a keď teraz chytím staré PSP zdá sa mi neuveriteľne ťažké...Slimku si dokonca v pohode zavesím na krk a ani neviem, že ju mám. Hrúbkať Hrúbka mi tiež nevadí, nemám pocit, že ho zlomím. Vo vrecku ju skoro necítiť. Nosenie Slimku nosím v starom puzdre z prvej PSP v tom mäkom. Niekedy aj na krku. Kúpil som si SONY šnúrku na fotoaparáty Sony ALFA. Baterka a výdrž Od nedele som SLIMKU nenabíjal.... hrávam sa asi pol hodinku denne, asi viete kde :) a večer tak hodinku až dve NET pri telke. Podľa mňa veľmi dobrý výsledok. Využívanie Internet používam momentálne iba na PSP lebo sa mi nechce držať v rukách ťažký NB ani ľahšie ale predsa ťažké UMPC a dokonca ani ťažkú staršiu PSP. :) Ale je to naozaj o zvyku, kým som nemal SLIM, nevadila mi hmotnosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 stará baterka je kompatibilní :dozey:..stačí koupi speciální zadní kryt pro Slima ;)....a nevim teda..já když dělal flash Slima tak sem měl spíš problém tu baterku vytáhnout :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cartmanko Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 no ale kdyz ji tam nandas poradne novou do stareho tak ti nesedi konektory kde koupim ten specialni kryt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirinak Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Kdy myslíte že u nás bude kabel k tv v prodeji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cartmanko Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 u nas od dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirinak Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 u nas od dnes. Si děláš srandu,ne?A kde se to dá pořídit a za kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cartmanko Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 informaci z sony centra som mal pri kupe slimka ze kable budu od 13teho inak su na ebay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoLimit Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 me v sony rekli rijen-listopad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ferrari@portable Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 jo na e-bay za 500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ramalamadingdong
Hele lidi mam v tom trochu zmatek, koukal sem na www.play-asia.com a našel sem tam 4 typi kabelu, S-Video, AV, Component AV a D-Terminal a nevim kterej koupit. (:?:) Potrebuji to vedet protože když to prijde k nám chci to hned predobjednat. Díki :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts