One-Real Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Jestli se tu tento topic již vyskytuje, tak se předem omlouvám. Chci si stáhnout některé z NFS série a nevím jaké, tak prosím nějakou hodnou duši o radu/porovnání, co se mu nejvíc líbilo a tak. Zkoušel jsem už undercover a prostreet a ty mě teda moc neoslovili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 mě bavilo carbon a undercover rivals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Underground rivals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Burnout :D Osobně mě bavil víc než nfs, vydržel jsem ho hrát hodně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 No mě osobně žádný NFS nebavilo, protože žádný NFS na psp není to pravý NFS =D mám za něj náhradu v podobě Midnight Club L.A. Remix a musím říct že je to nejlepší..!! Tuning všeho na co si vzpomeneš závody po volným městě s checkpointama, volná jízda jen tak.... prostě paráda.. ještě ke všemu to má hodně dobrou grafiku..!! Já mám jasno v těchhle NFS hrách... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 souhlasím se secre, midnight club mě taky bavil, ale když už nfs tak jednoznačně underground rival, popřípadě mě ještě bavily carbony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 LoL všechny tyhle Shity jsou na nic (pro PSP) na komplech/X-boxu, PS3 je to 100% lepší. Zahrajte si FlatOut:Head On nebo MotorStorm: Artic Edge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 jo jo souhlasim na PSP je nfs 3/10 bodování pro mě oproti PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sistem.Offlyne Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 To sedí...všeci hrajou NFS atd. ale Flatout a Motorstorm jsou s přehledem nejlépe propracované hry na psp, jak graficky tak po stránce efektů. Skvělé hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 LoL všechny tyhle Shity jsou na nic (pro PSP) na komplech/X-boxu, PS3 je to 100% lepší. Zahrajte si FlatOut:Head On nebo MotorStorm: Artic Edge Pokud chcete reálnější pařte GT PSP nebo GT2 PSX,jinak já hraju jen Motoršturm,NFS je úplně někde dole,Flatout se graficky řadí ke špičce! Podle mě je to stejný jako na PC! A to totálně! Jak hratelně,graficky i stejný levely atd. nářez! + ještě mody z Carnage (Nebo jak.),jinak já jsem ještě pařil Burnout:Legend,a to mě trochu bavilo,do chvíle než jsem oprášil Gran Turismo :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudymen Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Dejte si Test Drive Unlimited a bude jasno... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Mě se Grant Turismo nelíbilo, moc pomalé+prohrával jsem+bypass ochrana (ochrana proti kopírování savů (-lze obejít, ale složitě-) na jiné PSP) Nejlepší je FlatOut: Head On jak říkal FxR skoro jako na PC, ale místy se seká (lze nastavit vyšší taktování PSP :) ) . MotorStorm byl taky dobrej (infrastructure) líbilo se mi hlavně to vypadávání z motorky nebo z auta+ omezení nitra+soundtrack atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Underground Rivals a Most Wanted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 NFS na PSP opravdu moc záživný není, ale celkově se mi snad nejlíp hrálo Pro Street. Jinak z dalších závodních bych určitě doporučil třeba Motor Storm a Midnight Club. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Undeground rival 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slidercz Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 ahoj nemate někdo link na NFS underground ale funkční pro GEN D3? Stáhl jsem asi 3 verze a pokaždé se mi hra sekla po 3 závodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 ME bavil nejvic asi Burnout a Test Driver, ale NFS me nejvic bavilo Pro Street ... Je to jen můj názor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.