Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejlepší NFS na PSP ?


One-Real

Recommended Posts

Jestli se tu tento topic již vyskytuje, tak se předem omlouvám.

Chci si stáhnout některé z NFS série a nevím jaké, tak prosím nějakou hodnou duši o radu/porovnání, co se mu nejvíc líbilo a tak.

Zkoušel jsem už undercover a prostreet a ty mě teda moc neoslovili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě osobně žádný NFS nebavilo, protože žádný NFS na psp není to pravý NFS =D mám za něj náhradu v podobě Midnight Club L.A. Remix a musím říct že je to nejlepší..!! Tuning všeho na co si vzpomeneš závody po volným městě s checkpointama, volná jízda jen tak.... prostě paráda.. ještě ke všemu to má hodně dobrou grafiku..!! Já mám jasno v těchhle NFS hrách... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

LoL všechny tyhle Shity jsou na nic (pro PSP) na komplech/X-boxu, PS3 je to 100% lepší. Zahrajte si FlatOut:Head On nebo MotorStorm: Artic Edge

Pokud chcete reálnější pařte GT PSP nebo GT2 PSX,jinak já hraju jen Motoršturm,NFS je úplně někde dole,Flatout se graficky řadí ke špičce! Podle mě je to stejný jako na PC! A to totálně! Jak hratelně,graficky i stejný levely atd. nářez! + ještě mody z Carnage (Nebo jak.),jinak já jsem ještě pařil Burnout:Legend,a to mě trochu bavilo,do chvíle než jsem oprášil Gran Turismo :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se Grant Turismo nelíbilo, moc pomalé+prohrával jsem+bypass ochrana (ochrana proti kopírování savů (-lze obejít, ale složitě-) na jiné PSP)

Nejlepší je FlatOut: Head On jak říkal FxR skoro jako na PC, ale místy se seká (lze nastavit vyšší taktování PSP :) ) . MotorStorm byl taky dobrej (infrastructure) líbilo se mi hlavně to vypadávání z motorky nebo z auta+ omezení nitra+soundtrack atp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu