StonEk Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 muj kammarad ma problem s psp myslim ze to je psp 1000 ze si upgradoval software a vypadla mu baterka takze psp zustalo bez softwaru. Jde to tam nejak nahrát?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Jo - stačí k tomu internet, paměťová karta a pandora (upravená baterie, kterou můžeš udělat na jiným funkčním jailbreaknutým PSPčku z normální baterie). .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Psp nezůstalo bez softwaru tvůj kamarád (nejsi to náhodou ty?) si ho brick má štěstí že to je psp 1000 najdi si na internetu podrobný návod na unbrick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StonEk Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 díííky tak já s tím něco zkusím. 4qug ne opravdu to nejsem já :D já už měl asi 5x psp a jeste se mi to nestalo :D alee tak za nějakou korunku rád pomůžu když se to dá udělat doma :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StonEk Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 pandoru znám, ale nevím kdo by ju mohl mít. a nějaký návod k tomu mam najit na google.com pod jakým heslem? brick psp 1000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Pandoru mam a prodam :) pokud mas zajem napis mi SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janumil Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Zdravím. Mám asi podobný problém. Syn má psp 3004. Prosím, poraďte mi co mám dělat. Syn si chtěl s kamarádem zahrát společně hru proti sobě (každý měl svůj psp, takže se propojili). Při spojení se mu najednou něco začalo stahovat do psp, tak ho to zaskočilo a přerušil to. Po tom už psp nenastartoval - černá obrazovka. Pravděpodobně asi narušil software. Můžete mi někdo poradit co s tím? Půjde tam software znovu dohrát? Díky za radu. Můžete mi když tak poslat odpověď na Janumil@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 pokud je to opravdu psp 3000 tak je to na vyhození brick se dá opraqvit jen u psp 1000 a 2000 s flashnutelnou deskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Zdravím. Mám asi podobný problém. Syn má psp 3004. Prosím, poraďte mi co mám dělat. Syn si chtěl s kamarádem zahrát společně hru proti sobě (každý měl svůj psp, takže se propojili). Při spojení se mu najednou něco začalo stahovat do psp, tak ho to zaskočilo a přerušil to. Po tom už psp nenastartoval - černá obrazovka. Pravděpodobně asi narušil software. Můžete mi někdo poradit co s tím? Půjde tam software znovu dohrát?Díky za radu. Můžete mi když tak poslat odpověď na Janumil@seznam.cz Bohužel, přesně jak píše David32 se s tím nedá nic dělat. Tvůj syn tam nechtěně dal instalovat nový firmware a tu instalaci přerušil, což neměl dělat (kdyby to nechal doběhnout, tak by to bylo v pohodě a mohlo se to zpátky snížit na ten původní), tím že to přerušil si PSP takzvaně Bricknul a bohužel na těchto nových PSP to nejde nijak opravit (šlo to jen na 1004 a 2004 se starší deskou), takže PSP klidně můžete vyhodit do popelnice, nebo si s ním jít ven zahrát čutanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Bohužel, přesně jak píše David32 se s tím nedá nic dělat. Tvůj syn tam nechtěně dal instalovat nový firmware a tu instalaci přerušil, což neměl dělat (kdyby to nechal doběhnout, tak by to bylo v pohodě a mohlo se to zpátky snížit na ten původní), tím že to přerušil si PSP takzvaně Bricknul a bohužel na těchto nových PSP to nejde nijak opravit (šlo to jen na 1004 a 2004 se starší deskou), takže PSP klidně můžete vyhodit do popelnice, nebo si s ním jít ven zahrát čutanou. To raději ne. Prodej PSP na náhradní dílky nebo nakup novou základní desku která tě vyjde levnějš než nové PSP :) nebo počkej 5 let než vynaleznou Pandoru pro Go! a 3004 (USB Tool) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 taxik: Já to nemyslel doslova, jen obrazně, jako že je mu teď k ničemu, ale stejně už jsem se s ním domluvil na mailu, že ho ještě má prý v záruce, tak ho zkusí vyreklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.