Liquid Scale Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Zdravím všechny...Stáhl jsem si L.A. Noire a mám problém s jeho spuštěním. Páleno standard na vypalovačce, na které jsem vypálil spoustu her ber problému. Zkoušel jsem to pálit 2x a problém je stejný. V dashi je Play Game, ale už se nezobrazí ani obrázek ani nic. Dám spustit a ono se to snaží, ale nenačte nic. Všechny ostatní hry čte bez problému. Projížděl jsem to waves patcherem na 3ku ... ABGX to potom sice hlásí, jako že nesedí CRC, ale to je myslím vždycky. Nevíte někdo co s tím prosím ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Tohle se mi stalo nedávno u nějaké hry, tuším že NFS Shift 2, a po druhém vypálení už to jelo v pohodě, to že si předtím vypálil mnoho her bez problému, neznamená, že ti nemůže odcházet mechanika, pokud to nebude v ní, tak možná špatný image Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Liquide mě hra dělala něco iného. Hrál jsem 5 minut z DVD a sek se mi vždycky celý Xbox, pomohl jen restart čudlíkem na xboxu. Poradím ti jediné zkus to první DVD instalovat na hadr. Pak jsem měl vše bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 projel jsi to ABGXkem? a co máš za verzi ABGX? třeba to muže být tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Scale Odesláno Květen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Tak instalovat, nejde, jelikož se na Game details pomocí tlačítka Y ani nedostanum snaží se to přečíst, ale nejde, všechny hry vpohodě, ale toto je můj první problém.....Jinak ABGXkem jsem to projel, i když jsem ho skoro nikdy nepoužíval, vždycky jsem přes XBOX Wave patcher patchnul na 3rd Wave a šlo to a teď to prostě nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Liquide mě hra dělala něco iného. Hrál jsem 5 minut z DVD a sek se mi vždycky celý Xbox, pomohl jen restart čudlíkem na xboxu. Poradím ti jediné zkus to první DVD instalovat na hadr. Pak jsem měl vše bez problémů Teď mám něco podobného, včera mi to šlo několik hodin bez problému, dneska zapnu znova, že dodělám případ a asi během 20 min. mi 3krát "zamrznulo" celý xko. :( Teď jsem se dostal dál a zase to zamrzlo. Achjo nemám HDD. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 disk 2 a 3 nemali v poriadku video particiu (wave11), vsetky 3 boli s SSv1 .. naozaj treba patchovat ;) nemam inak otestovane, HDD si kupte nielen kvoli L.A.N. ale aj kvoli setreniu mechaniky .. ak bola hra zle vydana (ak to robia i origosky) bude snad TU (update pre hru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Tak se objevily informace, že se hra přehřívá na starších konzolích...pak to zase vyvrátili, ale kdo ví co je na tom pravdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.