Jámi Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Zdravim mám flashnutej xbox mam hru assasin creed brotherhood ktery v pohode sel zacal jsem hrat homefront nainstaloval aktualizace co hra chtela a ted me assasin nejde spustit cim to ??? dvd neni ani skrable nic .. to sam cod Mv 2 ostatni palenky fungujou nechapu cim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 a neměl jsi náhodou udělaný ten fígl s beta dashem, právě kvůli AC: Brotherhood? protože to vypadá, že sis aktualizoval dash a spustila se ochrana AP 2.5 na kterou potřebuješ CFW LT+1 a opatchovat hry programem abgx360 v nejnovější verzi a nastavený autofix na lvl. 3 Hry které mají AP 2.5 jsou: AC:B, NFS:HP, Fable3, COD: MW2 a BO a Halo:Reach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 gratuluji k flagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 a AC slo vse uplne v pohode az ted po homefrontu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 ale dkyz mrknu do systemu tak nemam tu verzi dashboradu s tim cislem co se tu uvadi na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 říkám ti, dash, na který jsi updatoval, aktivoval ochranu AP 2.5, takže ti to nejede buď : 1. nemáš flash LT+1 a výš a nemáš opatchované hry s AP2.5 2. máš sice flash LT+1 a výš, ale nemáš opatchované hry s AP2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 co mas za fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 to netusim da se to nejak zjistit ? zkusim se ozvat tomu kdo me to flashoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 a kdy ti to flashoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 minulej rok nekdy v rijnu tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 je to jasné, o převodu na nižší wawe si nepsal a říkáš, že od aktualizace dashe ti nejede AC:B, takže budeš mít flash LT, ale teď potřebuješ LT+ aby ti jely hry s AP 2.5, takže reflash na LT+ a pak si stáhni program ABGX360 nejnovější verzi: http://abgx360.net/download.php pak si ten program nastav podle tohoto návodu: http://www.xbooster.cz/abgx360-cesky-prelozili-jsme-pro-vas-popularni-program-abgx360-exkluzivne-pouze-u-nas/ a pak pokaždé, než budeš pálit hru, si ji projeď přes tenhle prográmek. tak nějak usuzuju, že o těchhle věcech nemáš moc páru, no nikdo učený z nebe nepadá, ale DŮRAZNĚ ti doporučuju si projet tohle fórum, co se téhle problematiky týče. je to ve tvém zájmu a teď nastává zase co se ochrany týče zajímavá doba, takže být v obraze je jedině plus. já když jsem s tímhle fórem začal, tak než jsem začal psát dotazy atd, strávil jsem nekecám celé jedno sobotní dopoledne a odpoledne čtením všeho v té době zajímavého, abych látku dohnal a do dneška sem alespoň 1x za den vlezu, abych byl v obraze, doporučuju totéž. ono totiž pirátit na konzole není tak jednoduché jako na PC a nebýt v obraze se často trestá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 ted neflashuj nikdo nevi co a ja kdal bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Ok pockam co bude ale ctu tu na foru ze ta mechanika uz flashnout nejde ci co kdyz je tam ten novej dash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Ale mam mechaniku Hitachi takze ta zustala flashnuta(v odkazech pisou ze ta zustane) ostatni hry jdou takze bych snad nemel mit problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 když se tu tak o tom bavíte...mám první LT flash a chtel bych se zeptat jestli je možná abych spustil ty hry s ochranou AP aniž bych musel dělat nový flash...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 když se tu tak o tom bavíte...mám první LT flash a chtel bych se zeptat jestli je možná abych spustil ty hry s ochranou AP aniž bych musel dělat nový flash...díky ne, nicméně teď se flashovat nedoporučujě... lépe si počkat na nový flash, viz http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 když se tu tak o tom bavíte...mám první LT flash a chtel bych se zeptat jestli je možná abych spustil ty hry s ochranou AP aniž bych musel dělat nový flash...díky Jedině tím fíglem , pokud máš DB ještě 9199 nebo menší - jinak jen nový FW LT + : http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.