tomas.kolinek Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Ahojte.Potřeboval bych pomoct s výběrem nejaké slusné klávesnice tak do 700 korun.Potrebuju aby vydrzela sem tam nejake hrani,aby se na ni dobre psalo, a ať má tiché tlačítka:)Diky predem za vaše rady:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 http://www.alza.cz/logitech-compact-keyboard-k300-cerna-d138056.htm#popis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Diky vypada pekne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Jeste nekdo nejake rady?:))Klidne z vlastni zkusenosti;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Připlať a zkus nějakou tu ergonomickou :) Microsoft nebo Logitech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 A mohl by jsi mi nejakou navrhnout?Moc se vnich nevyznam a nez bych nejakou nasel :D Diky za radu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 co tadyta je trochu dražší, ale na hry je super. Sám jí mam. http://www.alza.cz/saitek-cyborg-keyboard-multimedialni-cerno-seda-predlozka-volitelne-podsviceni-klaves-usb-audi-d111510.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Jj saiteka znam.Ta je silena,ale ja ji zas tak nevyuziju na hrani.Hraju na ps3 a tuhle potrebuju spis na psani na icq,nekdy napsat neco ve wordu,a sem tam kdyz vyjde nejaka nova hra tak at ji muzu zkusit a nevypadne mi hned mezernik:D Staci tak do 700 ted nemam zrovna moc penez a ta moje klavesnice to je uz bída: :D Edit:Ale jak se tak na toho saiteka divam,tak mi to neda:D Asi budu jeste neco setrit a koupim si ji i kdyz ji moc nevyuziju ale bude me hrat ten pocit ze mam vybornou klavesnici.Dival jsem se na testy hernich klavesnic a tahle myslim zvitezila:) Je fakt dobra;) Diky za navrh:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.