tomas.kolinek Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2011 Ahojte.Potřeboval bych pomoct s výběrem nejaké slusné klávesnice tak do 700 korun.Potrebuju aby vydrzela sem tam nejake hrani,aby se na ni dobre psalo, a ať má tiché tlačítka:)Diky predem za vaše rady:))) Citovat
CiD Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2011 http://www.alza.cz/logitech-compact-keyboard-k300-cerna-d138056.htm#popis Citovat
tomas.kolinek Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 19, 2011 Diky vypada pekne:) Citovat
tomas.kolinek Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 20, 2011 Jeste nekdo nejake rady?:))Klidne z vlastni zkusenosti;) Citovat
Lamps Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2011 Připlať a zkus nějakou tu ergonomickou :) Microsoft nebo Logitech.. Citovat
tomas.kolinek Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 A mohl by jsi mi nejakou navrhnout?Moc se vnich nevyznam a nez bych nejakou nasel :D Diky za radu;) Citovat
kdyr Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 co tadyta je trochu dražší, ale na hry je super. Sám jí mam. http://www.alza.cz/saitek-cyborg-keyboard-multimedialni-cerno-seda-predlozka-volitelne-podsviceni-klaves-usb-audi-d111510.htm Citovat
tomas.kolinek Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 Jj saiteka znam.Ta je silena,ale ja ji zas tak nevyuziju na hrani.Hraju na ps3 a tuhle potrebuju spis na psani na icq,nekdy napsat neco ve wordu,a sem tam kdyz vyjde nejaka nova hra tak at ji muzu zkusit a nevypadne mi hned mezernik:D Staci tak do 700 ted nemam zrovna moc penez a ta moje klavesnice to je uz bída: :D Edit:Ale jak se tak na toho saiteka divam,tak mi to neda:D Asi budu jeste neco setrit a koupim si ji i kdyz ji moc nevyuziju ale bude me hrat ten pocit ze mam vybornou klavesnici.Dival jsem se na testy hernich klavesnic a tahle myslim zvitezila:) Je fakt dobra;) Diky za navrh:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.