Ozzy8 Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 zdravicko ... prosimvas lidi poradte jak mam pojmenovat obrazek (nebo co mam udelat), aby se mi prebal desky objevil v malym ctverecku kdyz vybiram muziku v psp... :bash: dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 ja sme to pojmenoval jako nazev alba, ulozil do jpg a hodil to do ty slozky s albem.. nekdy se mi to tam objevilo nekdy ne xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 název jakejkoliv..formát jpr (jinej sem nezkoušel) rozlišení dej nějaký třeba 200x200 a stačí ho dát do alba ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 JJ stačí do složky s tou hudbou přidat obrázek třeba v jpg a zobrazí se ti to jako přebal alba, pokud chceš mít i obrázek u každé jednotlivé mp3 tak to se dá udělat tuším přes id3tagger bo tak nějak se to jmenovalo.Každou mp3otevřeš v tomhle programu a přidáš jí do tagu obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 JJ stačí do složky s tou hudbou přidat obrázek třeba v jpg a zobrazí se ti to jako přebal alba, pokud chceš mít i obrázek u každé jednotlivé mp3 tak to se dá udělat tuším přes id3tagger bo tak nějak se to jmenovalo.Každou mp3otevřeš v tomhle programu a přidáš jí do tagu obrázek Da se to udelat i pres obycejnej Media player, nebo winamp.:roll: Musis editovat id3 a vlozit obrazek alba, pokud ho chces mit aj jako obal v XMB, staci si dat vlastni nastaveni slozky a vlozit vlastni obrazek slozky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ozzy8
zdravicko ...
prosimvas lidi poradte jak mam pojmenovat obrazek (nebo co mam udelat), aby se mi prebal desky objevil v malym ctverecku kdyz vybiram muziku v psp... :bash: dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts