Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dirt 3 XBOX360 REGION FREE-MARVEL

Anubis1

Recommended Posts

Tak sem měl možnost Dirt 3 skusit a dojmy ze hry velice pozitivní , hrál sem to u kamarada ... Grafika pěkná moc :D , destrukční model hodně povedenej a jízdní model taky parádní ... A dokonce se mi stala taková paradička : Jedu race Rally Cross ... Valíme asi 6 kolo nebo sedmí kolo a najednou se autu přede mnou začne mrtě jiskřit od zadního pravého kola a auto jde do smyku já se dostávám do čela závodu .... (co se nestalo praskla mu zadní pneumatika a on to neustal a dostal se do smyku jel sem proti AI uroveň 4 ... (koukal sem na to jak puk spomaleně v replay zaběru )) a script to nebyl zavod sem jel ještě jednou a nikomu se nic podobného nestalo ... takže tam asi je i dynamický model poškození pneumatik , asi se mu přehřála ... Byla to efektní zaležitost, a v žadné jiné hře jsem ještě nic podobného neviděl ... ma někdo podobnou skušenost :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam problem, pri instalaci hry na hdd me to vzdy pri 50 procentech napise chybu s diskem.... Verzi mam marvel a palil jsem to rychlosti 4 jako vzdy... Jinak hra jede nirmalne az na to nahrani na disk,nevite nekdo prosim co s tim??? Diky

Vypal znovu rychlostí 2.4 až se ve hře dostaneš asi do 50% tak ti to stejně nepude...

Odkaz ke komentáři

Ne, tam je důležité slůvko "asi" , jelikož až se dostane zhruba do poloviny hry, tak mu to nepojede dále, protože se všechny oddíly na disku nevypálily správně, tudíž je poškozené DVD a tudiž mu to prostě dále nepujde jelikož mu to nejde ani celé nainstalovat.... toť vše :D

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Caute, potreboval bych poradit. Pri spusteni po me hra chce update.. kdyz dam ze ho nechci instalovat, tak me hra posle zpet do menu. Kdyz dam ano, tak mi v prubehu instalace skoci chyba ze disk je necitelny a nejde to nainstalovat. Pritom mi treba samotna hra na hdd jde nainstalovat bez problemu, tak nevim v cem je problem. Nejde treba ten update stahnout nekde samotne?

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Cuz mám problém odjel jsem asi 10 závodů a napsalo mi to error ze mam restartovat xbox a nebo vyčistit dvd. Mám xboxe chvilku a todle byla první hra co jsem si vypaloval. Vypaloval jsem to na notebooku a když jsem hru stáhl byl u ní jen soubor .iso a soubor .dvd jsem si musel vytvořit v rogramu abx360 ( musí se nějak ten program nastavit? ). Potom jsem vypálil pohoda běželo to bez problému na pár závodů.

Odkaz ke komentáři

Cuz mám problém odjel jsem asi 10 závodů a napsalo mi to error ze mam restartovat xbox a nebo vyčistit dvd. Mám xboxe chvilku a todle byla první hra co jsem si vypaloval. Vypaloval jsem to na notebooku a když jsem hru stáhl byl u ní jen soubor .iso a soubor .dvd jsem si musel vytvořit v rogramu abx360 ( musí se nějak ten program nastavit? ). Potom jsem vypálil pohoda běželo to bez problému na pár závodů.

Vypálení na ntb není kvalitní , takže je to vypalovačkou . Pokud máš možnost , tak raději vypaluj na stolním PC a nebo si pořiď externí vypalovačku :

http://mechaniky.heureka.cz/lg-ge24nu/?order=2

Jinak kdyby jsi to měl nainstalované na HDD , tak by se ti to nestalo :

Nainstalováním hry a hraním z HDD nebo flešky si šetříš mechaniku , xbox je tišší a lépe se načítají DVD , rychlé pasáže a textury her

Investice do vypalovačky se ti vyplatí – potom můžeš vypalovat na levnější DVD :

http://www.srovnanicen.cz/q/Maxell%20DVD%20R%208%2C5GB%208x%2C%2025ks/?order=2

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu