Jiří Pásek Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Pro 2 tam je splitscreen a spusta kategorií závodů. Na trati může být až 8 vozů...Úžasný je Joyride, kde můžete blbnout v areálu nabušeném různými jumpy a překážkami 20 minut... aha tak diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 borci jde nějak vyměnit ozdobu u zrcátka (místo mého avatara) ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Mam problem, pri instalaci hry na hdd me to vzdy pri 50 procentech napise chybu s diskem.... Verzi mam marvel a palil jsem to rychlosti 4 jako vzdy... Jinak hra jede nirmalne az na to nahrani na disk,nevite nekdo prosim co s tim??? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Tak sem měl možnost Dirt 3 skusit a dojmy ze hry velice pozitivní , hrál sem to u kamarada ... Grafika pěkná moc :D , destrukční model hodně povedenej a jízdní model taky parádní ... A dokonce se mi stala taková paradička : Jedu race Rally Cross ... Valíme asi 6 kolo nebo sedmí kolo a najednou se autu přede mnou začne mrtě jiskřit od zadního pravého kola a auto jde do smyku já se dostávám do čela závodu .... (co se nestalo praskla mu zadní pneumatika a on to neustal a dostal se do smyku jel sem proti AI uroveň 4 ... (koukal sem na to jak puk spomaleně v replay zaběru )) a script to nebyl zavod sem jel ještě jednou a nikomu se nic podobného nestalo ... takže tam asi je i dynamický model poškození pneumatik , asi se mu přehřála ... Byla to efektní zaležitost, a v žadné jiné hře jsem ještě nic podobného neviděl ... ma někdo podobnou skušenost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Mam problem, pri instalaci hry na hdd me to vzdy pri 50 procentech napise chybu s diskem.... Verzi mam marvel a palil jsem to rychlosti 4 jako vzdy... Jinak hra jede nirmalne az na to nahrani na disk,nevite nekdo prosim co s tim??? Diky Vypal znovu rychlostí 2.4 až se ve hře dostaneš asi do 50% tak ti to stejně nepude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Vypal znovu rychlostí 2.4 až se ve hře dostaneš asi do 50% tak ti to stejně nepude... to myslíš jako jak až projedeš 50% hry tak ti nepujde zapnout nebo co ??? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Ne, tam je důležité slůvko "asi" , jelikož až se dostane zhruba do poloviny hry, tak mu to nepojede dále, protože se všechny oddíly na disku nevypálily správně, tudíž je poškozené DVD a tudiž mu to prostě dále nepujde jelikož mu to nejde ani celé nainstalovat.... toť vše :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Mě ta věta také nejdříve zmátla, až pak mi došlo, že po "2.4" už je další věta :) Jak se odemyká druhá arena pro Gymkhanu? Parking lot mám 23/23 ale další area se neotevřela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 stahl jsem si Dirta 3 a chce to po me update?? muzu updatetnou aby bylo vse v pohode nebo mi to znemožní hraní jak tedka mrkvosoft chteji?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veenaa Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 stahl jsem si Dirta 3 a chce to po me update?? muzu updatetnou aby bylo vse v pohode nebo mi to znemožní hraní jak tedka mrkvosoft chteji?? ten update myslim v žádnej hře neni takže bych řek že můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Ahoj nevite kde bych nasel obal na dirt 3??Nikde ho nemuzu za dara stahnut.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Ahoj nevite kde bych nasel obal na dirt 3??Nikde ho nemuzu za dara stahnut.diky tu to máš, velikost si uprav http://4.bp.blogspot.com/-SF1_HLQxuwk/TdmIKyz1XiI/AAAAAAAABuk/SPS0N5PEFA4/s1600/DIRT%2B3.jpg příště google :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Diky..to sem zkusel ale nasel jsem jenom pristupny po registraci..pred cca 2dny.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Vypal znovu rychlostí 2.4 až se ve hře dostaneš asi do 50% tak ti to stejně nepude... Díky ale nečekal jsem že to bude tím,vždy vypaluju čtverkou a to se mi ještě nestalo ale je fakt že nedávno jsem přešel na imationky - třeba to mohlo být tím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas4559 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Caute, potreboval bych poradit. Pri spusteni po me hra chce update.. kdyz dam ze ho nechci instalovat, tak me hra posle zpet do menu. Kdyz dam ano, tak mi v prubehu instalace skoci chyba ze disk je necitelny a nejde to nainstalovat. Pritom mi treba samotna hra na hdd jde nainstalovat bez problemu, tak nevim v cem je problem. Nejde treba ten update stahnout nekde samotne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 jo pres flashku. Potrebujes dashboard 12625 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 lukas4559: http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip treba tady. s timhle dashboardem se ti zatim spusti vsechny hry. (zalezi teda na fw jakej mas v mechanice) ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas4559 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 dekuju moc, uz to jede;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Kolik sezon (velkých trojuhelniku ) je v Dirt 3 prosím ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Kolik sezon (velkých trojuhelniku ) je v Dirt 3 prosím ???? 4...a v každém další 4 soutěže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 díky. Takže už mám poslední sezonu :) Tohle se dá hezky dohrát narozdíl od Forzy 3 , kde to je na desítky hodin hraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l_hall Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Cuz mám problém odjel jsem asi 10 závodů a napsalo mi to error ze mam restartovat xbox a nebo vyčistit dvd. Mám xboxe chvilku a todle byla první hra co jsem si vypaloval. Vypaloval jsem to na notebooku a když jsem hru stáhl byl u ní jen soubor .iso a soubor .dvd jsem si musel vytvořit v rogramu abx360 ( musí se nějak ten program nastavit? ). Potom jsem vypálil pohoda běželo to bez problému na pár závodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Cuz mám problém odjel jsem asi 10 závodů a napsalo mi to error ze mam restartovat xbox a nebo vyčistit dvd. Mám xboxe chvilku a todle byla první hra co jsem si vypaloval. Vypaloval jsem to na notebooku a když jsem hru stáhl byl u ní jen soubor .iso a soubor .dvd jsem si musel vytvořit v rogramu abx360 ( musí se nějak ten program nastavit? ). Potom jsem vypálil pohoda běželo to bez problému na pár závodů. Vypálení na ntb není kvalitní , takže je to vypalovačkou . Pokud máš možnost , tak raději vypaluj na stolním PC a nebo si pořiď externí vypalovačku : http://mechaniky.heureka.cz/lg-ge24nu/?order=2 Jinak kdyby jsi to měl nainstalované na HDD , tak by se ti to nestalo : Nainstalováním hry a hraním z HDD nebo flešky si šetříš mechaniku , xbox je tišší a lépe se načítají DVD , rychlé pasáže a textury her Investice do vypalovačky se ti vyplatí – potom můžeš vypalovat na levnější DVD : http://www.srovnanicen.cz/q/Maxell%20DVD%20R%208%2C5GB%208x%2C%2025ks/?order=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.