Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jde PSP propojit s PC přes WiFi Ad Hoc mód???


JackColl

Otázka

Zajímalo by mě, jestli se PSP může spojit s počítačem, který má WiFi.. jako jsou třeba notebooky.. právě přes Ad Hoc Mode jako když se propojuje s ostatními PSP?? A jestli by potom šli tímto způsbem třeba posílat obrázky jako při propojení mezi více PSP??

Není na to v PC potřeba třeba nějaký prográmek???

Předem děkuji za odpovědi.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jasne ze to ide. Ja hram cez AD HOC napr. Burnout Legends s americanmi vpohode. Jedine co potrebujes tak je mat kompatibitilnu Wifi kartu (USB) a mat nainstalovany program Xlink. Tu mas zoznam podporovanych kariet.

http://texas.teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?t=11469&sid=6afc4a38951234e619f717e0ba8fef17 

a este info v tomto topicu

http://www.psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=3285&start=0

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
no yo ale co kdyz mam router ktery ma wi-fi a chtel bych pres wi-fi stahovat z pc do psp ...nemam usb 2.0 :( nevite o tom neco ? :)

Tak tohle vyzkouším.Nejsem si ale jist ,jestli tohle půjde.Jestli PSP vůbec ostatní počítače v síti uvidí.A jestli jo ,jak nastavíš v PSP co sdílet???Ale doma to zkusím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
A ještě co to znamená ,že nemáš USB 2.0???Nechce se ti čekat?Tohle musí normálně běžet i na 1.0 USB rozhraní.Spíš tam máš 98 windows a tohle bude problém.
pff skousel jsi to uz pres usb 1.0 ? fakt nechci iso nhravat pul hodky :D :D ale myslim ze jsem uz to vyresil ... ale stejne me to zajima jestli to pujde ... btw mam xp :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

hele to slouží jen k hraní po netu co? :cry: sestra má noťase a tak bych si chtěl zasurfovat ale neviznam se v tom ale potřeboval bych nějákej soft co bude dělat z noťase acess point tak kdyby někdo věděl tak pls. poraďte sry za OT jo a kdyby to šlapalo tak bych si s někym zapařil GTA(až mi dorazí)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Výsledky 1 - 10 z približne 5 450 000 pre Xlink. (0,78 sekúnd) co tak nabuduce skusit GOOGLE? :mrgreen:

Ok takze tu je stranka kde si stiahnes SOFT a nainstalujes do PC.

Potom sa musis zaregistrovat na tej stranke a potom zadaj meno a heslo v Xlinku klikni na zemegulu a tam PSP a mozes parit.

http://www.teamxlink.co.uk/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu