CondexoCZ Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Potřebuji poradit,nevím jaky si stáhnout prohlížec který by mi vyhovoval ,explorer už se mi nelibí a chci nějaky prohlížeč Nejvíce stahovanější Až ma nejvetší popularitu Až je chytrý,rychly,a dobrý na stahovaní A další,prostě aby každemu vyhovoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Explorer se ti nemel libit nikdy :D No a pokud chces rychlej prohlizec, tak bud Chrome nebo Operu. Chrome je asi nejrychlejsi, ale taky nesetri pameti - takze pokud nemas dost RAMky a mas otevreno hodne tabu, tak je pak PC skoro nepouzitelnej a vyplati se pouzit Operu. Pokud mas ale narachanej komp, tak klidne Chrome :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 A co Mozilla 4? Opera je je taká divná podle mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 A co Mozilla 4? Opera je je taká divná podle mně. Jo firefox taky není špatný, stačí když je všechny vyzkoušíš a uvidíš co bude vyhovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 A co Mozilla 4? Opera je je taká divná podle mně. Nevim, proc by byla divna? Jako jestli chces Mozillu, tak si stahni Mozillu :D Tak se tu ale pak neptej na nejrychlejsi prohlizec - coz Firefox proste neni - ale to poznas sam, kdyz si nainstalujes Chrome, Operu i Firefox a porovnas si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 ztáhni si mozilla firefox 5 a máš to ;) a nebo ten chrom. Doporučuju ti je vyzkoušet. Já používám mozillu kvuli lepší podpoře a hodne doplnkům (vzhledy, ztahování,translatory,.........) firefox 5: http://www.filehippo.com/download_firefox/ firefox 4: http://www.mozilla.cz/zpravicky/finalni-firefox-4-je-tu-stahujte/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 ztáhni si mozilla firefox 5 a máš to ;) a nebo ten chrom. Doporučuju ti je vyzkoušet. Já používám mozillu kvuli lepší podpoře a hodne doplnkům (vzhledy, ztahování,translatory,.........)firefox 5: http://www.filehippo.com/download_firefox/ firefox 4: http://www.mozilla.cz/zpravicky/finalni-firefox-4-je-tu-stahujte/ Proboha snad Stahování. Ten ff 5, bych nestahoval zatím je to jen vývojová verze. Chrome má taky plno motivů vzhledu, translator a stahování je tam taky dobře vyřešeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Pokud nemas starsi masinu tak Chrome ale pokud jo tak Opera nebo Firefox, hodne casto mi pripada ze i je Firefox rychlejsi nez Opera.Jenze je tu hromada veci co ti nemusi ladit takze stahni vsechny, zkus je a na IE zapomen protoze je to nejhorsi prohlizec kterej vzniknul a vlastne neexistuje aspon pro hromadu lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 na telefonu nejlepsi opera a co se tice pocitaci tak firefox a explorer je srot a mrdka.8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 abych upresnil nejlepsi pc firefox a chrome:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Jedná se o 4 měsíce starý topic :) , btw. firefox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Stáhni si Operu, Chrome i Firefox a máš vystaráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Mozila je jen predelana opera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Mozila je jen predelana opera... Paneboze... Ty jsi fakt chytrej jak radio. Mozilla a Opera jsou dva uplne jiny prohlizece, ktery spolu maj spolecny snad jen slovo prohlizec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Mozila je jen predelana opera... To se pleteš ;) , je to něco jako call of duty a battlefield , obě ty hry jedou na jiném enginu ale jsou prostě střílečky, je to na 80% odlišné (20% = prostředí). Myslím si že nejlepší bude zamknout tento topic aby nevznikal další OT zbytečný, itak autor se ptal na prohlížeč před 4 měsíci a né třeba včera :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts