Domingster Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Ahoj, říkal jsem si v jakých hrách zůstávají v nepřátelích díry po kulkách? A také by mě zajímalo, proč to není ve všech hrách? Napadá mě, že by to bylo graficky náročné, ale to mi příde také divné. Nebo že by to bylo moc brutální? To bych taky řekl že ne. Co si o tom myslíte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 jo, je to moc brutalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 to musíš kvuli takový kravině zakládat nový tema? prostě díry nejsou skoro nikde, řekli ti to už s tim BIA a MOH!! nedokážeš to pochopit nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Tak tam to psal jenom jeden člověk. A ten napsal 2 hry a o víc nevěděl. Tak sorry, že se ptám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Musím se zastat Domingstera,náhodou je to zajímavé téma,taky mi u většiny her (téměř u všech) vadí mizející mrtvoly,což si myslím je podobné téma.je to opravdu tak softwarově náročné nebo je to jenom etický problém,je zde někdo kdo by mohl kompetentně vysvětlit tuto "anomálii"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Myslím, že "ccinkyda" má pravdu, ten dotaz je úplně stupidní. Kolik ti je let, vypadá to že rozum máš tak na 10 let ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Já nepochybuji, že ti je jen 10 let, já se jen divím, jak se někdo může zeptat na takovou kravinu, nemáš doma co dělat nebo co ? ..... Kdyby jsi byl vývojář, tvořil by jsi hru, a potřeboval by jsi co největší blaho hráčů, tudiž, vytěžit z hry a Hardwaru konzole co nejvíc, v tom případě, mizející mrtvoly jsou normální, 1, nezpomaluje se zbytečně FPS a nejsou potom třeba ♥♥♥♥♥♥ně dlouhé loadingy..... tudíž takovou s prominutím blbost určitě oželíš, a vychutnáš si především děj, pokud nějaký má.... díry po kulkách je už totální kravina, mě je to vcelku u zadnice, protože si mrtvoly neprohlížím detailně, a nejsem tak náročný na super extra,mega luxusní textury mrtvol, mě stačí když je ve hře dobrá grafika celkově, dobrý engine, děj a nad mrtvolami jen mávnu rukou, možná ani to ne....prostě jen jeden z dotazů, které se řadí, do naprostých útrob a podzemí tohoto fóra, nemají žádný význam, a jsou opravdu ♥♥♥♥♥♥ní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Graficky náročný,Morbidní a nerealistický. Toť vše (nejlepší je to asi v GTA4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 ja jen premyslim, jestli je Domingster normalni a nemel by vyhledat nejake specializovane zarizeni, to se na me nezlobte, ale tohle uz je opravdu sadisticke, prohlizet si diry v mrtvolach, muj nazor na vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Tak ono je vcelku normální, prohlížet si jednotlivé textury a grafiku,ale k nekrofílii nebo něčemu si to ještě nepřirovnávám bo ani nemám moc důvod, ale ptát se na tohle na fóru, a když dostane jednu nebo dvě, naprosto přesné odpovědi, tak ještě založí další topic, to není o retardaci nebo něčem podobném, to je o tom že takový člověk se doma asi extrémně nudí, a za tak hezkého počasí ani nevytáhne paty z domu.... já s tím nic nenadělám , ani nechci, jen mi to přijde velice úsměvné, až tragické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Call of duty 5 zapni si početr mrtvol nejvyšší a ukoj své nekrofilní chuťe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Mě se třeba líbí, když v nějaký hře zabiju na jednom místě tak 10 - 20 lidí :D a mrtvoly nezmizej xD kochám se pohledem na jejich xichty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 BigMen Kdyz do nekoho strelis a ma v sobe diru tak je to nerealne jo? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Když sem rozčílenej zapnu GTA4 a prtilim a jak utikaj tak dicky do noh :D spadnou a pak zase BUM! (nevedel sem ze kdyz nekoho strelim do ruky tak umre do 2 vterin :D ) Kdyz do nekoho strelis a ma v sobe diru tak je to nerealne jo? Diru jo. Ale o tu mu nejde jde mu to to aby viděl kulku. Pokud sem to pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Diru jo. Ale o tu mu nejde jde mu to to aby viděl kulku. Pokud sem to pochopil. 'V jakých hrách zůstávají v mrtvolách díry po kulkách?' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 z toho, co tady ctu je mi dost na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 V jakých hrách zůstávají v mrtvolách díry po kulkách?' Treba to GTA4 je tam malá "díra" nebo v CoD,mafia 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Kdyby vývojáři chtěli, aby se v oběti díry po kulkách objevovaly, tak by tak udělali - to za prvý, za druhý kdyby tak udělali, zvýšil by se PG rating (jasný, zas takovej problém to neni, ale např. hra The Punisher se v některých státech přestala prodávat právě kvůli PG) a logicky by přišli o zisky ze hry ... graficky náročnější by to myslim že ani nebylo ... ale divim se, že vás zrovna zajímá tohle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Takže aby bylo jasno: 1) Ptal jsem se pouze v jakých hrách to je a co si o o tom myslíte. Nic jiného jsem vědět nechtěl. 2) Nemám žádné choutky ani nic podobného. Jen si myslím, že by to přidalo trošku na reálnosti té hry. 3) Nevěděl jsem, že mě za to hned zbuzerujete jak nevím co. Jsou tu i horší témata. 4) Díky uživateli "tombkiller", že mě podpořil. Jak vidíte, nejsem jediný koho to zajímalo. Takže se omlouvám za toto téma. Nevěděl jsem, že to rozpoutá takovouhle diskusi, a že si o mě budete myslet kdo ví co, protože to opravdu bylo jen ze zajímavosti. Napadlo mě to, tak jsem se zeptal. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Nicméně abych odpověděl, tak na Xbox360 mě napadá akorát Soldier of Fortune Payback - v ní snad ty rány jsou vidět až až... někdo mluvil o Mafii, ale tam myslim, že ne (?) a pak samozřejmě Dead Rising, ale to nejsou rány po kulkách nýbrž tam se sekaj rovnou končetiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.