Vyhulmismas Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Zdravím, chtěl bych si připojil wii k monitoru (24") přes vga kabel, který si chci zakoupit a rád bych se se zeptal jestli někdo náhodou nemáte zkušenosti s tímhle produktem? Na stránce eshopu je až úplně dole. http://www.sintech-shop.cz/shop.php?cat=Nintendo_Wii&sess=a3d7909cdff49065e6ed4458188b87ab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jedi_James07 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Zkušenost s kabelem nemám, ale v tom obchodě jsem si kupoval redukci právě na koupený VGA kabel na Xbox 360 a všechno bylo v pohodě. Ani jsem nevěděl, že mají web, já ho koupil u nich v kamenném obchodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vyhulmismas Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Ok, díky za info :) asi si ho nakonec objednám a pak sem hodím info, jak to funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Ok, díky za info :) asi si ho nakonec objednám a pak sem hodím info, jak to funguje :) Já tenhle kabel mám, ale mam ho zapojenej do PS3 a sem snim spokojenej siceje to trošičku , ale opravdu jen trošičku rozmázlí vypádá to jako, když máš zapnutý antialising 1-2 , což mě příde jako velký + , protože tam nejsou ty bíli rušičky na okrajích a fakt to vypadá jako z antialisingem který na ps3 hrách chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vyhulmismas Odesláno Červen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Tak asi po dou tydnech používání musím říct že jsem naprosto spokojený a rozhodně doporučuji každému kdo by měl pochybnosti jako já předtím. Trochu mě zamrzelo že chyběl návod, takže pokud by někdo měl jakýkoliv problém, ať napíše sem a já mu poradím. PS konzole se nejprve musi pres kabel nastavit na televizi, pak teprve monitor dane rozliseni prijme (alespon pry u tech novejsich) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vyhulmismas
Zdravím, chtěl bych si připojil wii k monitoru (24") přes vga kabel, který si chci zakoupit a rád bych se se zeptal jestli někdo náhodou nemáte zkušenosti s tímhle produktem? Na stránce eshopu je až úplně dole. http://www.sintech-shop.cz/shop.php?cat=Nintendo_Wii&sess=a3d7909cdff49065e6ed4458188b87ab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.