sedmi1468625578 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Zdravím všechny, obracím se na vás protože by mě zajímalo jaký máte názor vy. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Podle mě je současný nejlepší firmware 6.20 PRO B5 Permanent, a to hlavně díky tomu, že jde na všechny i na nehacknutelná PSP a i když je Permanentní, tak přesto se neinstaluje napevno místo OFW, takže je jeho instalace asi nejbezpečnější ze všech cfw, ale má i plno jiných výhod, například velkou kompatibilitu i těch nejnovějších ISO/CSO her díky Inferno driveru, to samé u PSX her, teď už i docela dobrou kompatibilitu pluginů nebo třeba vestavěné recovery menu s plno funkcemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Podle mě je nejlepší cfw 5.50prome. Podporuje nejvíce pluginu, irsheel nejvíc témat je(vím že se dají convertovat ale každá konverce nemusí dopadnout dobře... je to nejlepší bohužel lidi s novýma psp maji smůlu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.