Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Spouštění hry

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno
aha,dík, ale kdyz uz to mam patchle muzu to normalne vypalit?

Asi by ti to i šlo spustit ale jak jsem ti psal , tak to nebylo potřeba patchovat na nižší wave . Iso je již změněné vůči originálu a taková hra je detekovatelná při připojení na live jako pálenka . Takže možnost budoucího banu při banové vlně . Lepší by bylo patchnout to zpět na původní wave Pokud ale nikdy nepůjde tato konzole na live , tak je to jedno .

• 0
Odesláno
Ahoj od dneska mam podobny problem akorat mam verzi DB 2.0.13146.0 ...taky mi pri zapnuti hry naskoci obrazovka xbox 360

Ačkoli je chování obdobné, tvůj problém je jiný a je popsán na tomto odkaze (DB ti přepsal fw a zrušil flash):

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

• 0
Odesláno
Ačkoli je chování obdobné, tvůj problém je jiný a je popsán na tomto odkaze (DB ti přepsal fw a zrušil flash):

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

zdarec lidi. jsem mezi xboxary novacek a nejak se eprve dostavam do tech veci okolo tady. zjistil jsem ze verzi DB mam D:2.0.8955, tak by me zajmalo jestli je to taky problemova verze ci nikoliv. veryi flashe se mi jeste nepodarilo zjistit. palenky jsem k xboxu nedostal zadne, takze ani netusim jestli je flashnuty. stahl jsem Sonica hedgehog a ten mi pri vlozeni disku najede jen na bilou obrazovku kde stoji: to play this disc, pt it in an xbox 360 console. Takze z toho mohu vycist pouze dve veci, bud neni flashnutej, nebo problem je jinde. muye se mi tu nekdo povenovat chvilinku? treba i na mailu: jackal-hrad@email.cz

• 0
Odesláno

Udělal jsi dobře , že jsi stáhnul hru s wave 1 , kterou by měl spustit i ten nejstarší flash . Takže pokud jsi nestáhnul NTSC verzi a DVD je dobře vypálené ( což můžeš nejlépe zkusit spustit třeba u kamaráda ) , tak pravděpodobně xbox není vůbec flashlý . DB 8955 není problémový - jen je starý , takže na něm nejnovější hry s wave 11 nespustíš . Pokud si necháš xbox flashnout , tak budeš mít LT + 1.1 a měl by jsi updatovat DB na 12625 . Stáhnout ho můžeš zde :

http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip

Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .

Dej „ Y „ a update proběhne .

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu