Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Skate

ryder

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 1 month later...

skace mal som ten isty problem ale vyriesil som ho ale aj teraz mam problem

manual sa robi tak na xbox ze iba jemne podrzis analogovu packu kde robis flipy tak ju jemne das dolu ale nie uplne iba jemne a hore robis zase nose manual

takze iba trochu lebo ked das moc tak ti uz sa da do skoku chapes ?

tak sa robi manual :D

Hej chalani.Potreboval by som od vás pomoc!Vy ste už hru prešli?Ak hej,tak mi prosím odpovedzte na túto otázku.Čo mám robiť,keď som prešiel zatial SHINGA,prešiel som už aj tú mini súťaž v tom malom skateparku za tým obchodom,a už som prešiel aj všetkých legendárnych skejťákov,možno všetkých nie,ale teraz tam už žiadný nieje.A už mám na tej mapke iba také ikonky skate,kde mám nahrávať kombo príklad(400bodov na tej a tej tyči),a sú aj v zakázaných miestach.MAM ICH PREJSŤ ALEBO NIE?

Poviem vám čo ma nasralo.Hral som,a išiel som do tej zakázanej zony urobiť to kombo na tej tyčke cez schody.A začal ma nahánat ten sekurit.A dva krat ma chytil no nenasere ? :D

Bol by som rád keby ste mi poradili.

DIKY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hej chalani.Potreboval by som od vás pomoc!Vy ste už hru prešli?Ak hej,tak mi prosím odpovedzte na túto otázku.Čo mám robiť,keď som prešiel zatial SHINGA,prešiel som už aj tú mini súťaž v tom malom skateparku za tým obchodom,a už som prešiel aj všetkých legendárnych skejťákov,možno všetkých nie,ale teraz tam už žiadný nieje.A už mám na tej mapke iba také ikonky skate,kde mám nahrávať kombo príklad(400bodov na tej a tej tyči),a sú aj v zakázaných miestach.MAM ICH PREJSŤ ALEBO NIE?

Poviem vám čo ma nasralo.Hral som,a išiel som do tej zakázanej zony urobiť to kombo na tej tyčke cez schody.A začal ma nahánat ten sekurit.A dva krat ma chytil no nenasere ? :D

Bol by som rád keby ste mi poradili.

pomozte mi prosim vas potrebujem vediet co mam robit ked som dokoncil shinga a legendy a urobil som tie komba ako mi kazali

Odkaz ke komentáři

Udělěj i ty co sou v no-skate zóně, je jasný že je budeš muset dodelat. Když te začne honit security musíš proste žačít utíkat, aby te nechytil a znov a znova doku tu serku neudelas ;)

A je divný že už tam nemas žadný jiný ůkoly, meli by tam bejt nejaky fotky nebo zavody na mapce, skus se podivat, este možnost že si mužeš vybrat nejakyho spozora a zatim si to neudelal, bež se podivat do skateshopů dyžtak ;)

Odkaz ke komentáři

mám dotaz jak dlouhá je hrací doba...(myslím když se dělají ty challenge a ukoly a td...) a kolik jich asi tak je tech ''ukolu''?

a jeste nechapu ten achviement ''50 milestones complate'' co to jako je?

dik cus

Odkaz ke komentáři

higgins uz som na to prisiel urobil som vsetko aj v tom zakazanom mieste a staxci dat

...!!!(RB)!!!... a potom uz iba stale musis tocit videa a zacnu si ta vsimat a budu ti volat na rozne ulohy hlavne fotograf seb

neviem spravit taku dost tazku ulohu pri tom fotografovi a ani neviem ako ju mam spravit

Musim vyskocit na autobusovu zastavku a dalej nevim co mam spravit le tu zastavku neviem slejdnut

Odkaz ke komentáři

neviem spravit taku dost tazku ulohu pri tom fotografovi a ani neviem ako ju mam spravit

Musim vyskocit na autobusovu zastavku a dalej nevim co mam spravit le tu zastavku neviem slejdnut

já se rozjel vyskočil nad tu zastávku a na stříšce jsem udělal kick back noseblunt a hotovo

Odkaz ke komentáři

hej lenze vzdy& ked sa rozbehnem tak mi nejaka zenska vojde do cesty a ja sa tam vysekam a hodi ma to az k tej zastavke alebo k tomu fotografovi a potom musim zase naspet neni naka vec ze ked spadnem tak sa tam portnem ?hore

no nic ja si radsej najdem nejake ine forum lebo tu mi ocividne nespokojni admini vymazavaju prispevky tak caute vsetci keby ste daco chceli tak tu je moje icq : 372-576-034

Odkaz ke komentáři

Já nevím čekal jsem do toho hodně ,hra se mi moc líbí ,ale abych strávil xhodin nebo dní tím abych se vůbec do hry nějak dostal mi příjde trošku moc ,ovládání je superně vymšlené ale moc obtížné...Hra je to sqělá ,pro mně má své ALE...bohužel.Rozhodně se mi to ale líbí víc než Tony:)

Odkaz ke komentáři

Oni ti tam říkají, že při S.K.A.T.E se nepočítají grindy a graby, takže to není chyba ale feature :-)

no jo počítají se pouze fliptricks

Jinak abyste se dostali k xgames musíte dokončit všechny hlavní úkoly, potom vás pošlou do soutěže ;)

Já nevím čekal jsem do toho hodně ,hra se mi moc líbí ,ale abych strávil xhodin nebo dní tím abych se vůbec do hry nějak dostal mi příjde trošku moc ,ovládání je superně vymšlené ale moc obtížné...Hra je to sqělá ,pro mně má své ALE...bohužel.Rozhodně se mi to ale líbí víc než Tony:)

Není obtížné chce to jen cvik a cvik a cvik, po čase ti to půjde samo..

Odkaz ke komentáři

camling mam este jeden problem vies ako je potom neskor pj ladd a tam mam spravit na tej lavicke pri jeho dome 5-0 to fs tail a bola este jedna haluzna misia ze zlom si 4kosti :D a to som skocil do toho stromu a ... tak a nevies mi s tym poradit ? lebo vzdy z 5-0 mi da do boardu

Odkaz ke komentáři

jo a muzu delat jeste neco jinyho krome volyho jezdeni p meste(kdyz uz nemam ukoly)treba nekoho vyzyvat na s.k.a.t.e. nebo neco podobnyho?

Edit:a jeste...kdyz si ulozim video(na 1 pozici)a pak si chci ulozit druhy video tak ta prvni pozice j prazdna nevite co a jak?

Odkaz ke komentáři

Potom už nemužeš delat nic, akorad tak party play s nekym, online a nebo si můžeš zopakovat stary ůkoly ;)

Když uploaduješ video, das ho na plrvní slot, tak už je zaplnenej na pořad, dokud tam nedáš neco jiního, je škoda že EA udelalo jenom 3 sloty, ale co se dá delat, snad to ve skate 2 zlepšej

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu