higgins Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Když tam vidíš cenu 1000-1500 tak asi 2000 stát nebude :blink: S tema dredam, Nyjahovy je 14 a ty vlasy má od nejakejch 5ti,Když teprve začínal skejtovat, u nej to chápu, stejne s nima časem skoncuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Když tam vidíš cenu 1000-1500 tak asi 2000 stát nebude :blink: tak taky to muze bejt jen akce kvuli predprodeji:roll: ale jestli to bude tak levny tak si to koupim co nejdriv:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazpacho Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 no nevím jestli je skate nejlepší skateboardingová hra mě se teda víc líbí Tony Hawk ale je to věc názoru nelíbí se mi to ovládání u skate těma analogama mi to nejde u tonyho prostě zmáčku do strany a X nebo B a udělá mi tríček jakej chci to je presne to, zes nikdy na skatu nejezdil, podle myho nazoru to je uplne strasny, jen zmacknout jedno tlacitko a ono ti to udela ollie..nebo jedno tlacitko a udela ti to vsechny flipovy triky....to je podle me uplne na nic....u EA skate aspon se v necem zdokonalujes, davas novy a novy triky, kdezto u tonyho mas proste jakoby uz vsechno nauceny. V tonym napr. hardflipa das hned na prvni pokus kdyz to hrajes poprvy ale v EA skate hardflipa nedas na prvi ani ho*no :) muj nazor :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 ako ja netusim aky matte problem ja som robil aj maximalne na 2. pokus nechcem sa chvalit ale sa pozerajte na mapu kde je ten sekuritak a tak ked je prec idte a myslim ze 400 nieje nejake velke cislo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 já taky dával vše v pohodě ale opakoval jsem jen ty poslední filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 mám problém teď jsem si všiml že nemám otevřených pár věcí (od ''značky'' skate) a celkem mě to štve je to tím že nemám všechny milestony? a jeste jak se dela ROCKET AIR...?DEKUJU MOC CUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Rocket air se dělá kombinací tlačítek: pravá páčka dolů, RT a LT nebo pravá páčka dolů, LT a RT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 dík a ještě jedna věc vlastním všechny spoty ale nemám ten achievment(urban...) navic v trick booku mam od hackovany vsechny triky(jako ze sem je udelal) plus jsem ted udelala ten rocketair a stejne nemam splnenej milestone (do every trick) a tím přícházím o tři achievmenty to urban legend-vlastnit vsechny spoty... tricked out-udelat kazdy trik(co je tam jeste sakra za trik) master flicker-udelej vsechny milestony(a nemam jen ten jeden do every trick) prosííím pomocte mi dohromady je to asi 150G:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Jinak, stepa spotama, asi nebudeš mit všechny obvladnuty, jenom nalezeny, skus je udelat všechno znova ; a k trikum, aby si mel všechny musíš udelat i všechny gringy, flip graby atd, skus si to projit v trick book, bude tam jeden nejakej bezcennej co si neudelal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 spoty mám všechny ovládnuty...ale jak rikas zkusim to svy skore prebit... a s tema trikama?to mam opravdu vsechny:-( zkusim ej taky udelat vsechny znova....:) to si uziju:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 kde to stahnu ???.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Na internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.