xendry Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Ahojte kluci,hledal jsem stranky a odkazy odkud stahovat hry,bud je to podvod ,nebo je to pres torrent,a ja mam takovy problem ze nerozjedu stahovani pres torrent.Mate nejakou osvecenou stranku?jako na PSP napr. PSPISOZ.com,dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 webpunkt.ru, sice RUS ale hry jsou tam jako jedny z pvních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xendry Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 a ty hry jsou taky rusky?,jinak DIKY :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 a ty hry jsou taky rusky?,jinak DIKY :) Jsou to hry v normálním "jazyku" takže angličtina :) ... Ještě velmi doporučuji www.xbox360iso.com nebo československý server www.console-power.com :)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xendry Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 tam se ale musim regnout asi :D ?jinak diky uz mne serou same torrenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xendry
Ahojte kluci,hledal jsem stranky a odkazy odkud stahovat hry,bud je to podvod ,nebo je to pres torrent,a ja mam takovy problem ze nerozjedu stahovani pres torrent.Mate nejakou osvecenou stranku?jako na PSP napr. PSPISOZ.com,dekuji za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.