Mike55 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 NHL 12 EA dnes oznámili, že příští díl hokejové série NHL s pořadovým číslem 12. půjde do prodeje 9. září 2011 a kromě řady nových prvků přinese plnokontaktní fyzikální engine a přepracovanou verzi módu Be a Pro. "V NHL 12 je vše na hřišti plně interaktivní. Intenzitu a agresivní ráz navodí prvky jako rozbíjení plexiskel podél hrazení, helmy odlétávající hráčům z hlav či přehazování soupeřů přes mantinel na střídačky. NHL 12 přinese rovněž dynamické brankáře a jejich bitky nebo třeba zcela novou prezentaci průběhu zápasu," píše se v české tiskovce. V předělané verzi módu Be a Pro budete opět zdolávat milníky v kariéře profesionálního hokejisty, drtit historické rekordy a budovat si status legendy. Letošní novinkou je faktor kvality: čím lepší výkon hráč předvede, tím více času na ledě dostane a v průběhu odpočinku na střídačce může simulovat dění na ledě až do svého dalšího střídání. Plnokontaktní fyzikální engine zase umožní třeba posunutí branky po nárazu do konstrukce, divoké kolize s brankáři nebo větší význam tělesných proporcí hokejistů. Další novinkou budou tzv. dynamičtí brankáři, které půjde při nárazu srazit nebo vychýlit z ideální pozice. Po vzoru tři roky starého enginu hráčských bitek letos přibudou také bitky brankářů. Po grafické stránce má nové NHL 12 ještě věrněji napodobit živé přenosy hokejových zápasů a vůbec poprvé si zahrajete i pod širým nebem: letošní edice obsáhne repliku zápasu NHL Winter Classics na pittsburgském stadionu Heinz Field. Podrobné údaje o každém střídání zase obstará systém EA Sports Action Tracker. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 no už se těším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Nálož screenů z NHL 12 http://www.facegame.cz/nhl-12-galerie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrfidelking Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 tady videjko http://www.ign.com/videos/2011/05/24/nhl-12-whats-new-trailer?objectid=109389 a další info ze zdroje EA http://www.easports.cz/clanek/ea-sports-odhaluje-novinky-z-nhl-12 a malá otázečka kdyby někdo věděl o velmi levné předobědnávce tak budu rád za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Zajímá mě váš názor ohledně NHL, co byste vylepšili nebo co byste chtěli aby v dalším ročníku ve hře bylo? Já bych chtěla: 1. Lepší grafiku 2. Managerský mod pro více než jednoho hráče 3. Inteligentnější hráče (jejich stupidní nárazy do mantinelů mě vždy vytáčeli) 4. Upravit si vlasní kameru, úhel a přiblížení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 no mohli by to udelat v rozliseni 1080p(i) jinak se mi NHL 11 libi (stale ho hraju) .. mozna umoznit namapovat si vlastni ovladani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 nevíte jestli to vyjde i na připravované ngp prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canucks Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 kua borci to bude fantasticka hra, o dost lepsi jak 11, kdyz jsem videl to video z te 12 jak tam muzes hrace prehodit pres mantinel, vybit pleksisklo, srazit z hrace helmu, posunout branu, vychylit golmana a jeste k tomu zapasy pod sirym nebem tzv. winter classic, kua uz aby bylo 9.zari, bude to pecka jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 no mam trochu strach aby porad nebyla posunuta brana :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost_ Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 vypada to luxusne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugmen Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 vypadá to parádně,jen doufam ,že každým hitem hráčovi nespadne helma a každým lehkým drcnutím do branky se celá nezbortí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukmignon Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 vypadá to super. sice hraju nhl11 krátce, ale měli by zlepšit soupisky. hodně mi vadí nepřítomnost KHL a nekorektní dresy národáků. a souhlasím s Hugmenem, taky by to nebylo ono při každým nájezdu posunout bránu nebo srazit helmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 no tak pochybuju že získají licenci na khl a to stejný platí i pro národní dresy... nevíte někdo jestli je to v plánu i pro připravovanou konzoli ngp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 pro NGP to určitě výjde... jinak si myslím že to bude stejný jak Nhl11, jen přidají pár prkotin a naslibují jak to bude super :D třeba rozbítí plexi u mantinélu šlo už v Nhl2000 takže žádná novinka :) a to že za rok vývoje přidají spadnutí helmy mi příjde jako pěknej šit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 je mi to fuk :D nhl 11 jsem an PS3 koupil a 12 asi stáhnu... ale jestli to vyjde na ngp tak si to na něj koupím :) - Krtátká ochutnávka z Winter classic utkání http://youtu.be/z7dxvckvU1k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 čau můžu se zeptat jak se v nhl dělá otočka a jeste strilet s hokejkou mezi nohama.? diky. Jestli znáte ještě naký kličky tak napište dík a jeste jak u narodaku nejsou originalni dresy tak jakto ze finsko je ma originalni.?:( Kez by je meli vsichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 otočka se dělá pomocí bruslení dozadu a půlkruhem na pravym analogu směrem k sobě .. :) mezi nohama nevim vlastnim jen 10ku .. osobně se na dvanáctku těším jak malý dítě .. budu si zrovna předobjednávat .. :) sice novinek nebude hodně ale je to jedinej a nejlepší hokej na trhu a já ten sport miluju .. a je dobře že každej další ročník se snaží jít víc a víc vstříc realitě a skutečnejm hitum .. o to víc je pak ta hra lepší a člověka víc chytne .. taky se dost těšim na změnu v be a pro .. hlavně v tom že bude podpora simulace a nějakej povolenej čas na ledě dle výkonu .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joel's Joke Kids Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 už se těším, akorát mě zajímá jak se budou mlátit brankáři, to se snad ani nestává. nevíte, kdo bude na coveru? na 10 Kane, 11 Toews, 12 Sharp :wohow: Stamkos by se tam hodil, ale mám zlé tušení, že letos to bude ve žlutých barvách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joel's Joke Kids Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Tak nakonec je to fakt Stammer :) Jinak jestli někdo předobjednává tak kde? :) Našla jsem ji za super cenu tady ale nějak se mi tomu nechce věřit, je to trochu moc levné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Však to je normalní cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 radeji bych na obale videl Perryho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 stáhnu někde demo který by mi jelo na CFW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Ahoj, zajímá mě jestli v demu NHL12 jsou tyto krásné intra nebo jestli to je stejně nudné jako v NHL10... :cry: Tohle je z 11ky http://www.youtube.com/watch?v=4Jb0d9GV-Vo&feature=related... :) A jestli se dají poupravit kamery, úhly a podobně... :pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Nějakej C-F EASHL klub? btw nestalo se vam někomu že vam v BE a PRO zamrzla hra, už dvakrát se mě stalo že když projiždim za brankou u naší brány tak se najednou kamera přesune na druhou stranu hřiště obraz zatuhne, zvuky divaku sou slyšet ale nic se nedějem, herni menu nejde vyvolat, musim dat quit game v XMB :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidl Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Zdar, tak mam ho objednaný, po nhl 09 už konečně stojí za koupi. a jestli by se sešlo pár lidí tak bych si rád zahrál v teamu, v 09 jsem se k tomu nedostal tak jestli někdo založí team (nejlíp HC mountfield :D) tak bych se rád přidal, jestlli bude chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.