Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 12


Mike55

Recommended Posts

NHL 12

EA dnes oznámili, že příští díl hokejové série NHL s pořadovým číslem 12. půjde do prodeje 9. září 2011 a kromě řady nových prvků přinese plnokontaktní fyzikální engine a přepracovanou verzi módu Be a Pro. "V NHL 12 je vše na hřišti plně interaktivní. Intenzitu a agresivní ráz navodí prvky jako rozbíjení plexiskel podél hrazení, helmy odlétávající hráčům z hlav či přehazování soupeřů přes mantinel na střídačky. NHL 12 přinese rovněž dynamické brankáře a jejich bitky nebo třeba zcela novou prezentaci průběhu zápasu," píše se v české tiskovce.

V předělané verzi módu Be a Pro budete opět zdolávat milníky v kariéře profesionálního hokejisty, drtit historické rekordy a budovat si status legendy. Letošní novinkou je faktor kvality: čím lepší výkon hráč předvede, tím více času na ledě dostane a v průběhu odpočinku na střídačce může simulovat dění na ledě až do svého dalšího střídání. Plnokontaktní fyzikální engine zase umožní třeba posunutí branky po nárazu do konstrukce, divoké kolize s brankáři nebo větší význam tělesných proporcí hokejistů.

Další novinkou budou tzv. dynamičtí brankáři, které půjde při nárazu srazit nebo vychýlit z ideální pozice. Po vzoru tři roky starého enginu hráčských bitek letos přibudou také bitky brankářů.

Po grafické stránce má nové NHL 12 ještě věrněji napodobit živé přenosy hokejových zápasů a vůbec poprvé si zahrajete i pod širým nebem: letošní edice obsáhne repliku zápasu NHL Winter Classics na pittsburgském stadionu Heinz Field. Podrobné údaje o každém střídání zase obstará systém EA Sports Action Tracker.

nhl-12-game14135-img200388.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tady videjko

http://www.ign.com/videos/2011/05/24/nhl-12-whats-new-trailer?objectid=109389

a další info ze zdroje EA

http://www.easports.cz/clanek/ea-sports-odhaluje-novinky-z-nhl-12

a malá otázečka kdyby někdo věděl o velmi levné předobědnávce tak budu rád za odkaz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímá mě váš názor ohledně NHL, co byste vylepšili nebo co byste chtěli aby v dalším ročníku ve hře bylo?

Já bych chtěla:

1. Lepší grafiku

2. Managerský mod pro více než jednoho hráče

3. Inteligentnější hráče (jejich stupidní nárazy do mantinelů mě vždy vytáčeli)

4. Upravit si vlasní kameru, úhel a přiblížení

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kua borci to bude fantasticka hra, o dost lepsi jak 11, kdyz jsem videl to video z te 12 jak tam muzes hrace prehodit pres mantinel, vybit pleksisklo, srazit z hrace helmu, posunout branu, vychylit golmana a jeste k tomu zapasy pod sirym nebem tzv. winter classic, kua uz aby bylo 9.zari, bude to pecka jako prase

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro NGP to určitě výjde... jinak si myslím že to bude stejný jak Nhl11, jen přidají pár prkotin a naslibují jak to bude super :D třeba rozbítí plexi u mantinélu šlo už v Nhl2000 takže žádná novinka :) a to že za rok vývoje přidají spadnutí helmy mi příjde jako pěknej šit..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

otočka se dělá pomocí bruslení dozadu a půlkruhem na pravym analogu směrem k sobě .. :) mezi nohama nevim vlastnim jen 10ku .. osobně se na dvanáctku těším jak malý dítě .. budu si zrovna předobjednávat .. :) sice novinek nebude hodně ale je to jedinej a nejlepší hokej na trhu a já ten sport miluju .. a je dobře že každej další ročník se snaží jít víc a víc vstříc realitě a skutečnejm hitum .. o to víc je pak ta hra lepší a člověka víc chytne .. taky se dost těšim na změnu v be a pro .. hlavně v tom že bude podpora simulace a nějakej povolenej čas na ledě dle výkonu .. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

už se těším, akorát mě zajímá jak se budou mlátit brankáři, to se snad ani nestává.

nevíte, kdo bude na coveru? na 10 Kane, 11 Toews, 12 Sharp :wohow:

Stamkos by se tam hodil, ale mám zlé tušení, že letos to bude ve žlutých barvách..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Nějakej C-F EASHL klub?

btw nestalo se vam někomu že vam v BE a PRO zamrzla hra, už dvakrát se mě stalo že když projiždim za brankou u naší brány tak se najednou kamera přesune na druhou stranu hřiště obraz zatuhne, zvuky divaku sou slyšet ale nic se nedějem, herni menu nejde vyvolat, musim dat quit game v XMB :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu