Thompsox Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Odesláno Září 20, 2011 Tak včera mi NHL 12 došlo z http://gamehut.cz/ps-3/56-nhl-12-.html a musím říct, že ušlo dlouho cestu od předchozí verze. Rozdíl neni ani tak v grafice, jak říkají spíš v dynamice, volnosti a lepší menévrovatelnosti hráčem. (žádný ten tupě létající kotouč do brány jak v předchozím díle). Koneckonců ať si každý říká co chce tak PS je stejně postavený na sportovních hrách, který jsou na něm nejlepší (střílečky já radši na PC). Citovat
chozze Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Odesláno Září 20, 2011 Nevite jestli jde hrat vice hracu na jedny konzoli a online ? Hrajem ve 4 a jen proti PC je to celkem nuda... Citovat
orgilion Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Odesláno Září 21, 2011 Nevite jestli jde hrat vice hracu na jedny konzoli a online ? Hrajem ve 4 a jen proti PC je to celkem nuda... Určitě jde hrajeme s kámošem normál online ve dvou a mělo by to jít snad až v 6 lidech, najedeš si online zápas a tam už jen nafrkáte joye na jednu stranu a hrajete dole se to bude hlásit že máš pro hru x hostů ....... Citovat
davidl Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Odesláno Září 21, 2011 založil by někdo team v ea sports hockey league, rád bych zkusil hru v 6 lidech jestli bude někdo chtít ať si mně přidá, rád si zahraju nick: manhunter80 Citovat
jamesglum Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 zdravim nevíte někdo kdo najít ten posr...j kod na odemčení všech dresů?????????? Citovat
Strike13 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 PS: neznáte někdo nějaký dobrý web o NHL 12 ? Kde jsou například tipy, triky a hlavně kde se hraje nějaká liga ? Díky Citovat
Strike13 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Odesláno Září 23, 2011 založil by někdo team v ea sports hockey league, rád bych zkusil hru v 6 lidechjestli bude někdo chtít ať si mně přidá, rád si zahraju nick: manhunter80 Přidám si tě, taky bych to zkusil Strike1313 Citovat
davidl Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Odesláno Září 24, 2011 Vytvořil jsem team, strike13 se přidá, tak jestli si někdo chce občas ze srandy zahrát tak se k nám přidejte. hrál jsem v drop in a je to mazec tak s menší domluvou by to mohlo bejt ještě lepší. Citovat
chozze Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Odesláno Září 25, 2011 Určitě jde hrajeme s kámošem normál online ve dvou a mělo by to jít snad až v 6 lidech, najedeš si online zápas a tam už jen nafrkáte joye na jednu stranu a hrajete dole se to bude hlásit že máš pro hru x hostů ....... bezva, uz to taky frci, diky ;o) jinak online nick ch0zze ;) Citovat
Strike13 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Odesláno Září 25, 2011 bezva, uz to taky frci, diky ;o)jinak online nick ch0zze ;) Na jedný konzoli ? Hrát ve 2 a více lidech online zápas ? Mě to furt nejde, když tam online hru tak se mi tam zobrazí jen můj ovladač... kámošovo ne, ale přitom offline proti sobě hrajeme normálně. Může to být tím že ten druhý ovladač je původně k PC a ne originál dualschock ? EDIT: Už jsem na to přišel :) Citovat
chozze Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Odesláno Září 25, 2011 Na jedný konzoli ? Hrát ve 2 a více lidech online zápas ? Mě to furt nejde, když tam online hru tak se mi tam zobrazí jen můj ovladač... kámošovo ne, ale přitom offline proti sobě hrajeme normálně. Může to být tím že ten druhý ovladač je původně k PC a ne originál dualschock ?EDIT: Už jsem na to přišel :) mne se tam prave poprvy zobrazil, ale nesel priradit za zadnou stranu :D pak uz to slo, nevim co jsem delal spatne nebo jinak :bash: Citovat
Strike13 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Odesláno Září 25, 2011 http://console-forum.net/tema/130005-tipsport-extraliga-nhl12-pridej-se PS3 NHL 12 EXTRALIGA Citovat
Tombars Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Jsme zaměření pouze na PS3 verze, kromě PES12 na PC. http://nhl.gameway.cz/ Citovat
relax Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2011 neví někdo kdy bude hra na ps store? Citovat
Lukmignon Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2011 mám nhl11. stojí za to kupovat nhl12? nevíte kde by se to dalo nejvýhodněji vyměnit? Citovat
n8bik Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2011 nhl 12 velky skok vyplati se koupit Citovat
Lukmignon Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2011 a dá se hrát extraliga i jako dynasty mode? to mě jako fakt s... že elh se dá v 11 hrát jen 1 sezona a konec. a ještě by mě zajímalo: be a pro se nedá hrát tak, abys ovládal celej tým? Citovat
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2011 a dá se hrát extraliga i jako dynasty mode?to mě jako fakt s... že elh se dá v 11 hrát jen 1 sezona a konec. a ještě by mě zajímalo: be a pro se nedá hrát tak, abys ovládal celej tým? Mě sere že nemužu hrat Be a pro Goalkeeper za Českou extraligu :) Citovat
Lukmignon Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2011 tak už jsem si zapařil pár zápasů novýho nhl a musím říct, že super. mám dva dotazy: 1. když mi jde golman za bránu pro puk (ovládá ho pc) tak nikdy puk nezachytí, jde pro něj a pak ho pustí. co s tím? už jsem kvůli tomu dostal dva goly 2. dá se nějak můj vytvořený hráč dát do týmu tak, abych mohl hrát za celej tým a ne za 1 hráče? díky Citovat
Janky1468626025 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2011 cau, nekdo kdo by chtel hrat týmovku ? Kdyztak jsi me pridejte na PSN : sisaCZE nebo napište zde Citovat
Lukmignon Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2011 nevíte jestli se dá nějak vypnout zvuk u střídání? Citovat
pavlik Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 zdravím, máte někdo problém s nahrávnáním uložených třeba turnajů nebo BE A PRO. Mě se to třeba nahraje až to 20 pokusech. Vždycky se mě to u toho sekne a musím resetovat celý PS3.. dík za odpověď Citovat
Janky1468626025 Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 cau jo má stím problém snad každej. Stačí se odhlásit z PSN. A pak to pojede :) Citovat
S4m0s Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2012 Jojo přesně jak říká Janky tendle problém má většina uživatelů stačí se pouze odhlásit od PSN a problém je vyřešen .. Občas to taky jde tak že si zahraješ dva tři zápasy normálně a potom už se ti to načte . Ale to nemám zaručený . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.