Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
lidi potřebuju menší radu,teď jsem si to vypálil,dal do xka a při spouštění hry mi to hodilo "UPADE REQUIRED",když dám no,tak mě to hodí zpátky na hlavní stranu.. yes radši ani nedávám:D chce to nově flashnout že?

Dobře jsi udělal , že jsi odmítl , protože by jsi přišel o flash :

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

Jestli jseš nedočkavej , tak jedině přeflashovat na Lt+ 1.92 a update DB na 13599 . Brzy ale stejně bude potřeba LT+2.0 , tak bych těch pár nových her raději oželel a počkal na nový FW bez kterého nové hry s XGD3 nespustíš .

Odesláno
Dobře jsi udělal , že jsi odmítl , protože by jsi přišel o flash :

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

Jestli jseš nedočkavej , tak jedině přeflashovat na Lt+ 1.92 a update DB na 13599 . Brzy ale stejně bude potřeba LT+2.0 , tak bych těch pár nových her raději oželel a počkal na nový FW bez kterého nové hry s XGD3 nespustíš .

už mě minule varoval romik,že to nemám dělat,tak jsem poslechl:D radši si počkám,bo dávat xko dvakrát po sobě na flash se mi nějak nechce.. mi jde hlavně o battlefield a assasina,ostatní pro mne není zas tak důležité:) ale díky za info:)

Odesláno
Potřeboval bych poradit jak nastavit IMGburn. Už sem NHL skusil vypálit 5x. Ted naposled mi už xbox divko načetl, ale napsal že mam dvd vyčistit a potom restartovat xbox. To se mi ještě nestalo

s tím restartem a čištěním se mi to taky často objevuje u her,ale vždy stačí vyndat dvd vložit a jede to vklidu.. když ne,dvd končí ošoupané o zeď,aby mělo pořádný důvod nefungovat:-D

Odesláno

No ja odehral dneska asi 8 zapasu. Musim rict, ze nejake ty zmen jsou, ale neni to zadnej prevrat. Proste 11tka s novejsim kabatem, graficky vylepsene, menu tak nejak lepsi, hratelnost celkem stejna jak u 11tky. Golmani vypadaj slusnejc, puk se taky trosku polepsil, ale neni to MEGA:(

jinak mam FW LT+1.92 a DB 13599 a hra bezi v pohode, nic necuka....

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu