Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 12

Dunky

Recommended Posts

• Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

lidi potřebuju menší radu,teď jsem si to vypálil,dal do xka a při spouštění hry mi to hodilo "UPADE REQUIRED",když dám no,tak mě to hodí zpátky na hlavní stranu.. yes radši ani nedávám:D chce to nově flashnout že?

Dobře jsi udělal , že jsi odmítl , protože by jsi přišel o flash :

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

Jestli jseš nedočkavej , tak jedině přeflashovat na Lt+ 1.92 a update DB na 13599 . Brzy ale stejně bude potřeba LT+2.0 , tak bych těch pár nových her raději oželel a počkal na nový FW bez kterého nové hry s XGD3 nespustíš .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobře jsi udělal , že jsi odmítl , protože by jsi přišel o flash :

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

Jestli jseš nedočkavej , tak jedině přeflashovat na Lt+ 1.92 a update DB na 13599 . Brzy ale stejně bude potřeba LT+2.0 , tak bych těch pár nových her raději oželel a počkal na nový FW bez kterého nové hry s XGD3 nespustíš .

už mě minule varoval romik,že to nemám dělat,tak jsem poslechl:D radši si počkám,bo dávat xko dvakrát po sobě na flash se mi nějak nechce.. mi jde hlavně o battlefield a assasina,ostatní pro mne není zas tak důležité:) ale díky za info:)

Odkaz ke komentáři

Potřeboval bych poradit jak nastavit IMGburn. Už sem NHL skusil vypálit 5x. Ted naposled mi už xbox divko načetl, ale napsal že mam dvd vyčistit a potom restartovat xbox. To se mi ještě nestalo

jestli 5x tak to bude mechanikou..

Odkaz ke komentáři

Potřeboval bych poradit jak nastavit IMGburn. Už sem NHL skusil vypálit 5x. Ted naposled mi už xbox divko načetl, ale napsal že mam dvd vyčistit a potom restartovat xbox. To se mi ještě nestalo

s tím restartem a čištěním se mi to taky často objevuje u her,ale vždy stačí vyndat dvd vložit a jede to vklidu.. když ne,dvd končí ošoupané o zeď,aby mělo pořádný důvod nefungovat:-D

Odkaz ke komentáři

jestli 5x tak to bude mechanikou..
zkoušel jsem to právě na dvou počítačích, na jendnom dvd nenačetlo vůbec a na druhym mi to háže tuto chybu, jinak na těchto počítačích už sem vypaloval dost her ale toto mě ještě nepotkalo. Začínám přemýšlet o legálním hrání :D
Odkaz ke komentáři

No ja odehral dneska asi 8 zapasu. Musim rict, ze nejake ty zmen jsou, ale neni to zadnej prevrat. Proste 11tka s novejsim kabatem, graficky vylepsene, menu tak nejak lepsi, hratelnost celkem stejna jak u 11tky. Golmani vypadaj slusnejc, puk se taky trosku polepsil, ale neni to MEGA:(

jinak mam FW LT+1.92 a DB 13599 a hra bezi v pohode, nic necuka....

Odkaz ke komentáři

Puk se polepšil ??? Vždyť ten je na té hře tak nějak nejhorší. Hráč nenatáhne ani pořádný nápřah a puk se od hokejky odrazí nesmyslnou rychlostí. ... Trefim se vedle branky a puk se od mantinelu odrazí ještě rychleji než byl vystřelen. Prostě tohle letos dost pokazily.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem to skusil ještě jednou. Hra se zapne, zapnu jazyk, naskočí licence a opět ta blbá tabulka.
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu