ondra1994 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Takže když mám 1.1 tak mě to nepojede? To musím zase za flasherem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Takže když mám 1.1 tak mě to nepojede? To musím zase za flasherem? Ano . Už je to zde psané nesčíslněkrát , tak by jsi to mohl vědět bez ptaní . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 lidi potřebuju menší radu,teď jsem si to vypálil,dal do xka a při spouštění hry mi to hodilo "UPADE REQUIRED",když dám no,tak mě to hodí zpátky na hlavní stranu.. yes radši ani nedávám:D chce to nově flashnout že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 lidi potřebuju menší radu,teď jsem si to vypálil,dal do xka a při spouštění hry mi to hodilo "UPADE REQUIRED",když dám no,tak mě to hodí zpátky na hlavní stranu.. yes radši ani nedávám:D chce to nově flashnout že? Dobře jsi udělal , že jsi odmítl , protože by jsi přišel o flash : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Jestli jseš nedočkavej , tak jedině přeflashovat na Lt+ 1.92 a update DB na 13599 . Brzy ale stejně bude potřeba LT+2.0 , tak bych těch pár nových her raději oželel a počkal na nový FW bez kterého nové hry s XGD3 nespustíš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Dobře jsi udělal , že jsi odmítl , protože by jsi přišel o flash :http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Jestli jseš nedočkavej , tak jedině přeflashovat na Lt+ 1.92 a update DB na 13599 . Brzy ale stejně bude potřeba LT+2.0 , tak bych těch pár nových her raději oželel a počkal na nový FW bez kterého nové hry s XGD3 nespustíš . už mě minule varoval romik,že to nemám dělat,tak jsem poslechl:D radši si počkám,bo dávat xko dvakrát po sobě na flash se mi nějak nechce.. mi jde hlavně o battlefield a assasina,ostatní pro mne není zas tak důležité:) ale díky za info:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Cau lidi, ma uz 12 oficialni narodni dresy? Jinak ma cenu kupovat nove nhl ? xbox mam mesic a hned sem si koupil 11, protoze byla v akci a ted mam moznost mit 12 za 1100,ale jestli to ma cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZEndy Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 V JRC vyměň NHL 11 za NHL 12 a to vyjde tě na cca. 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Potřeboval bych poradit jak nastavit IMGburn. Už sem NHL skusil vypálit 5x. Ted naposled mi už xbox divko načetl, ale napsal že mam dvd vyčistit a potom restartovat xbox. To se mi ještě nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Potřeboval bych poradit jak nastavit IMGburn. Už sem NHL skusil vypálit 5x. Ted naposled mi už xbox divko načetl, ale napsal že mam dvd vyčistit a potom restartovat xbox. To se mi ještě nestalo jestli 5x tak to bude mechanikou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Potřeboval bych poradit jak nastavit IMGburn. Už sem NHL skusil vypálit 5x. Ted naposled mi už xbox divko načetl, ale napsal že mam dvd vyčistit a potom restartovat xbox. To se mi ještě nestalo s tím restartem a čištěním se mi to taky často objevuje u her,ale vždy stačí vyndat dvd vložit a jede to vklidu.. když ne,dvd končí ošoupané o zeď,aby mělo pořádný důvod nefungovat:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 jestli 5x tak to bude mechanikou..zkoušel jsem to právě na dvou počítačích, na jendnom dvd nenačetlo vůbec a na druhym mi to háže tuto chybu, jinak na těchto počítačích už sem vypaloval dost her ale toto mě ještě nepotkalo. Začínám přemýšlet o legálním hrání :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Možná se blbě ptám - ale jak se tak dívám zpět , tak vůbec nepíšeš , jaký máš DB a FW flashe . Tuto hru nespustíš s nižším DB než 13146 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 No ja odehral dneska asi 8 zapasu. Musim rict, ze nejake ty zmen jsou, ale neni to zadnej prevrat. Proste 11tka s novejsim kabatem, graficky vylepsene, menu tak nejak lepsi, hratelnost celkem stejna jak u 11tky. Golmani vypadaj slusnejc, puk se taky trosku polepsil, ale neni to MEGA:( jinak mam FW LT+1.92 a DB 13599 a hra bezi v pohode, nic necuka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Možná se blbě ptám - ale jak se tak dívám zpět , tak vůbec nepíšeš , jaký máš DB a FW flashe . Tuto hru nespustíš s nižším DB než 13146 .flash mam 1,9 myslim, mam to flashlý 25.6.2011 přes hrejte.cz a DB mam 2.0.13599.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Dudu27 tvůj názor nemůžu brát vážně když napíšeš ''vylepšená grafika'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Puk se polepšil ??? Vždyť ten je na té hře tak nějak nejhorší. Hráč nenatáhne ani pořádný nápřah a puk se od hokejky odrazí nesmyslnou rychlostí. ... Trefim se vedle branky a puk se od mantinelu odrazí ještě rychleji než byl vystřelen. Prostě tohle letos dost pokazily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jean27 Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 NHL 12 mě docela zklamalo. Winter Classic je super, ale co se týka hratelnosti hry a reálnosti tak zklamání. Puk ve hře často líta jak klulička v pinballe a pohyby hráčů jsem mírně řečeno divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Zdravim, chtel bych se jen zeptat stahnul jsem si icon-nhl12-x360 a kdyz to projizdim v ABGX tak mi to napise ze jeste neni v databazi ABGX, tak se chci zeptat, kdy to tam daji asi az toho 13 tyho co vyjde v US co? ABGX mam ten nejnovejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 fyzika puku je parádní...zkuste si pohrát s nastavením.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Já taky právě čekám kdy to tam dají ale uz to tam melo byt kdyz uz to vyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Potřeboval bych poradit jak nastavit IMGburn. Už sem NHL skusil vypálit 5x. Ted naposled mi už xbox divko načetl, ale napsal že mam dvd vyčistit a potom restartovat xbox. To se mi ještě nestaloDneska jsem to skusil ještě jednou. Hra se zapne, zapnu jazyk, naskočí licence a opět ta blbá tabulka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Co se mi líbí, tak konečně puk při napřáhnutí nejede s hráčem, ale pohybuje se tak jak má, což taky přitěžuje konečně střele z nápřahu když jste rozjetí do strany například :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 tak novy nhl zatim vypada jako velka pecka,mnohem lepsi engine a plynulost hry,nevim kdo tady psal ze se to kouse a musi se to instalovat na hdd,hraju z dvd a bez jedinyho probleme na lt 1.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasrx Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 tak jsem nový nhl-ko vypálil a hned jsem ho vložil do mechaniky a okamžitě mi naskočila bílá obrazovka s kódem 22FB-335A-B800-0F00-C000-0034 nevíte co se s tim stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 tak jsem nový nhl-ko vypálil a hned jsem ho vložil do mechaniky a okamžitě mi naskočila bílá obrazovka s kódem 22FB-335A-B800-0F00-C000-0034 nevíte co se s tim stalo? Asi to nebylo okamžitě a potvrdil jsi aktualizaci , co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.