Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 12

Dunky

Recommended Posts

• Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Flash mam. Sorry mozna napisu uplnou blbost. Jsem uzivatel takovy,ktery se naucil vypalovat. Musim predelavat hry na wave3, podle toho se pry da odvodit zhruba verze firmwaru. Jinak dashboard mam prehranej na jednu z novejsich verzi..melo by to byt12625. Verze od ktere frci Dirt3, L.A. NOire. Ale sorry nevim jestli sem timhle odpovedel..nic jinyho me ted nenapada...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No.. Musím být upřímný.. Demo na mě zrovna moc velkej dojem neudělalo.. Škoda, že v něm neprezentují i jiné možnosti nastavení sliderů.. Pro mě je důležitý hardcore a zde NHL 11 fungovala nádherně.. Každý hráč si musel plnit svoji pozici. Nicméně i zde jsem si všiml velké dobré změny a tím je rozehrávka cpu v be a pro. Konečně tam hráči nedělají hrubky, respektive ano, ale to co se dělo v NHL 11 bylo neskutečné.. :D Naproti tomu se mě nelíbí to, jak hráči obdrží jakoukoliv přihrávku (klidně i rychlou) bez sebemenších problémů. Rovněž jsou podle mě strašně moc ovladatelní.. Skoro jako by nebruslili, ale běhali (ve srovnání s loňským ročníkem).. A to je asi ten můj největší problém. Připadá mě, že na některých místech hra ještě ubrala na tempu (což je dobře, protože se to blíží k realitě), ale na druhé straně jsou zde věci, které jsou zrychlené a celé to působí podivně.. Uvidíme jak to bude v plné hře, kterou i přes mírné rozporuplné pocity pořídím..

Odkaz ke komentáři

Nejvíc co mě nadchlo v NHHL12 byl vylepšený engin brankařu a bitky brankařu.A taky konečně ty přihravky,už se nestává jako v ostatních dílech že dáš naprosto přesnou přihravku,tady mužeš zkkazit i dat do běhu.

Ale zklamalo mě že opět!! nemají licencovanou KHL a mohly by přidat i 4 rozhodčí a ne pouze jednoho.

Odkaz ke komentáři

Nejvíc co mě nadchlo v NHHL12 byl vylepšený engin brankařu a bitky brankařu.A taky konečně ty přihravky,už se nestává jako v ostatních dílech že dáš naprosto přesnou přihravku,tady mužeš zkkazit i dat do běhu.Ale zklamalo mě že opět!! nemají licencovanou KHL a mohly by přidat i 4 rozhodčí a ne pouze jednoho.
No, zapni si hc v 11 a uvidis co znamena presna prihravka.. ;) No uvidime jak to bude v cele..
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu