shark.sea Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Už ho právě stahuju 68% complete :wohow::wohow::wohow: má 1,34GB. Tak jsem zvědav, ale podle mě to bude šupa!! NHL 11 se mi taky moc líbila byla super hrál jsem jí pořád. Už aby bylo září mám předobjednanou origo NHL 12 a jsem zvědav na multiplayer! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Demo....zapas zapas pod otevřeným nebem ♥ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Bohužel tak zapas pod otevřeným nebem v demu není. Je tam samozřejmě finalní zapas mezi Bostonem a Vencouverem. A můžeš si zkusit zahrát v modu BE A PRO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 JJ tak ja to jeste nestahoval.mužu hra Be A Pro i za golmana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Za golmana taky bohužel ne. Přiřadí ti to automaticky jednoho hráče Joe Nhl :cheesygrin: a hraješ buď za Boston nebo za Vencouver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas4559 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 neni to uz nekde ke stazeni? Myslim tim na vypaleni. Dival sem se na digiex, torrenty, google..ale zatim nikde nic..kdyztak pisnete..diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 uz si to muzes stahnou na xbox live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas4559 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 to ja vim. Jen sem ted v posledni dobe nesledoval jak se vyviji problematika Banu. Tak se mi to nechce riskovat...nebo to je bez rizika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Mas flash a jakej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas4559 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Flash mam. Sorry mozna napisu uplnou blbost. Jsem uzivatel takovy,ktery se naucil vypalovat. Musim predelavat hry na wave3, podle toho se pry da odvodit zhruba verze firmwaru. Jinak dashboard mam prehranej na jednu z novejsich verzi..melo by to byt12625. Verze od ktere frci Dirt3, L.A. NOire. Ale sorry nevim jestli sem timhle odpovedel..nic jinyho me ted nenapada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Ja predelavat hry nemusim jen je hodim do abgx360.a nemas novej flash.Jo tak to určite mužeš dostat ban. =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas4559 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 tak to riskovat nebudu. snad se to nekde objevi brzy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Uz je to na netu ke stazeni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 JJ je ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas4559 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 a nemate prosim odkaz? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanzi Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 tiez by som poprosil link, ak mozte, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 No.. Musím být upřímný.. Demo na mě zrovna moc velkej dojem neudělalo.. Škoda, že v něm neprezentují i jiné možnosti nastavení sliderů.. Pro mě je důležitý hardcore a zde NHL 11 fungovala nádherně.. Každý hráč si musel plnit svoji pozici. Nicméně i zde jsem si všiml velké dobré změny a tím je rozehrávka cpu v be a pro. Konečně tam hráči nedělají hrubky, respektive ano, ale to co se dělo v NHL 11 bylo neskutečné.. :D Naproti tomu se mě nelíbí to, jak hráči obdrží jakoukoliv přihrávku (klidně i rychlou) bez sebemenších problémů. Rovněž jsou podle mě strašně moc ovladatelní.. Skoro jako by nebruslili, ale běhali (ve srovnání s loňským ročníkem).. A to je asi ten můj největší problém. Připadá mě, že na některých místech hra ještě ubrala na tempu (což je dobře, protože se to blíží k realitě), ale na druhé straně jsou zde věci, které jsou zrychlené a celé to působí podivně.. Uvidíme jak to bude v plné hře, kterou i přes mírné rozporuplné pocity pořídím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Nejvíc co mě nadchlo v NHHL12 byl vylepšený engin brankařu a bitky brankařu.A taky konečně ty přihravky,už se nestává jako v ostatních dílech že dáš naprosto přesnou přihravku,tady mužeš zkkazit i dat do běhu. Ale zklamalo mě že opět!! nemají licencovanou KHL a mohly by přidat i 4 rozhodčí a ne pouze jednoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Nejvíc co mě nadchlo v NHHL12 byl vylepšený engin brankařu a bitky brankařu.A taky konečně ty přihravky,už se nestává jako v ostatních dílech že dáš naprosto přesnou přihravku,tady mužeš zkkazit i dat do běhu.Ale zklamalo mě že opět!! nemají licencovanou KHL a mohly by přidat i 4 rozhodčí a ne pouze jednoho. No, zapni si hc v 11 a uvidis co znamena presna prihravka.. ;) No uvidime jak to bude v cele.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 co takle hodit link kdyz uz to je na netu? :-) ja to nikde nenasel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 mendlik18 - KHL nebude! KHL si nepřeje být ve hře s názvem NHL nebo nějak tak jsem to slyšel. A pokud to není takhle tak chtěla KHL astronomické částky za licence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Demo se mi teda moc nelíbí, nevidím tam žádnou podstatnou inovaci :| letos asi od mě EA peníze nedostane, ani za NHL, ani za Fifu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 krome tech interaktivnich golmanu jsem si nevsiml vubec zadneho rozdilu proti 11 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Půjde hrát NHL na flashi nebo to bude jako fifa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 krome tech interaktivnich golmanu jsem si nevsiml vubec zadneho rozdilu proti 11 :/ A co jsi cekal? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.