Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 12

Dunky

Recommended Posts

• Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

jo jo tahle verze je v cz akorát můj postřeh že při střelbě z první se krapet seká není to plynulé (možná špatně vypalené) ale doufám že originál kterou budu pořizovat na PS3 bude v poho, jinak ve hře je i pěkný manuál v kterém se dá listovat takže každý již zvládne vše co hra nabízím a již si snad nikdo nebude stěžovat jak co má při hře ovládat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím, potřebuju pomoct. Jak poznám že mi hra nejde kvůli tomu, že nemám příslušný flash 1.9. Hra mi normálně najede ale sekne se mi při načítání, vyberu jazyk a pak se sekne.Tak nevím jestli to je kvůli špatnému release, nebo kvůli špatnému flashi. Díky za rady

Odkaz ke komentáři

Prosím, potřebuju pomoct. Jak poznám že mi hra nejde kvůli tomu, že nemám příslušný flash 1.9. Hra mi normálně najede ale sekne se mi při načítání, vyberu jazyk a pak se sekne.Tak nevím jestli to je kvůli špatnému release, nebo kvůli špatnému flashi. Díky za rady

Kdyby jsi neměl dostatečný FW flashe , tak se ti hra ani nespustí .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu