Ahi Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 A co jsi cekal? :D nevim, nejaky pokrok :) mezi NHL 10 a 11 jsem videl rozdil na prvni pohled ale tady ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Nejlepší NHL bylo stejně 98 :D Pak už mě to přestalo bavit a více jsem se mu nevěnoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Tak panove a je ke stazeni NHL 12 RF XBOX360-iCON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Tak panove a je ke stazeni NHL 12 RF XBOX360-iCON No to je a je tam CZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Nasel jsem pouze toto Languages: English (+ maybe French, German, Russian) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Nasel jsem pouze toto Languages: English (+ maybe French, German, Russian) Tak nic pockam si na Cz stějně na Live s nhl mužu až v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 ve verzi od icon čeština je na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Tak tu sem stahoval z x-box sky NHL_12_XBOX360-iCON Takže tohle je v CZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Tak tu sem stahoval z x-box sky NHL_12_XBOX360-iCON Takže tohle je v CZ ? Jo je v CZ. BTW. Wave 12 takže na LT+ 1.1 můžu zapomenout co ? :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 jo jo tahle verze je v cz akorát můj postřeh že při střelbě z první se krapet seká není to plynulé (možná špatně vypalené) ale doufám že originál kterou budu pořizovat na PS3 bude v poho, jinak ve hře je i pěkný manuál v kterém se dá listovat takže každý již zvládne vše co hra nabízím a již si snad nikdo nebude stěžovat jak co má při hře ovládat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Dáte někdo někam ten torrent :) na x-box sky nejde se registrovat :) díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jámi Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Má hra ochranu AP 25 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 ABGX: http://imageshack.us/photo/my-images/820/nhl12.png/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Pujde mi to i když mam flash Lt+1.1 ??? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Má hra ochranu AP 25 ? hra AP25 nemá a běží jen na konzolích s LT+ 1.9 a vyšším a vyžaduje update dashboardu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 jeste ze jsem nechal upnout FW na LT+1.92. V patek snad dojde xbox postou od Kanalizatora a pak bude NHL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Prosím, potřebuju pomoct. Jak poznám že mi hra nejde kvůli tomu, že nemám příslušný flash 1.9. Hra mi normálně najede ale sekne se mi při načítání, vyberu jazyk a pak se sekne.Tak nevím jestli to je kvůli špatnému release, nebo kvůli špatnému flashi. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Prosím, potřebuju pomoct. Jak poznám že mi hra nejde kvůli tomu, že nemám příslušný flash 1.9. Hra mi normálně najede ale sekne se mi při načítání, vyberu jazyk a pak se sekne.Tak nevím jestli to je kvůli špatnému release, nebo kvůli špatnému flashi. Díky za rady Kdyby jsi neměl dostatečný FW flashe , tak se ti hra ani nespustí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misak85 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Cau prosim vas jsem lama stahnul jsem si NHL12 a chce to po me update dashboardu muzu to v klidu udelat nebo je to problem???Mam tam flash LT1.1! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Cau prosim vas jsem lama stahnul jsem si NHL12 a chce to po me update dashboardu muzu to v klidu udelat nebo je to problem???Mam tam flash LT1.1! Je problém. Musíš si nechat přeflashovat xko na LT+1.91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misak85 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Supr dik za odpoved.Predpokladam ze i LT1.92 neni problem proste novejsi flash! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Mam problem, xko jsem si flashoval v roce 2009 a hra se mi normálně spustí, je možné abych měl dostatečný flash (LT+ 1.91)? Hra se mi pokaždé sekne, a to na jiných místech, jednou při načítání, jednou při hře, neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 už si odpověd dostal bože Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Nedoporučoval bych si předelavat na 1.92 kdyz brzy vyjde LT. 2.0 . je to proste k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lonewolf_x Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Když to patchnu na wawe 3 a mam 1.6FW, tak by to mělo fungovat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.