orgilion Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Když to patchnu na wawe 3 a mam 1.6FW, tak by to mělo fungovat ne? Patchování ti nepomůže, ty musíš updatovat DB na 13146 = udělá ti z flashle konzole normalni origo takže potom nezpustíš vůbec žádnej backup ......... Wave patcher ti odstraní update ze hry kterej je ale potřeba dostat do xka tak jako tak, u starejch updatu to nevadilo ptz sis ho nahral terba prez flashku patchnul sis hru na nizsi wave a hral si jenze update 13146 ti proste flashne konzoli na stock a konecna = pokud si chces zahrat hru s wave 12 tak si musis nechat preflashovat konzoli .......... edit: mam taky FW 1.6 takze cekam na 2.0 c4eva pise na strankach soon coz ale pise pokazdy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lonewolf_x Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Takže flash na 1.91 nebo pockat na 2 rovnou :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Jak poznám, co mám za flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 vyšla již verze v češtině? Půjde mi hra když mám dělaný flash minulý týden a mám předposlední dashboard? díky za odpověd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Jak poznám, co mám za flash? Nelam si s tím hlavu - stejně budeš tak jako tak potřebovat nový - jako my všichni . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Takže hru jsem stáhl pres share-rapid od lukas1412 a je v en a cz ale jeste na abgx neni patch k xboxl live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 vyšla již verze v češtině? Půjde mi hra když mám dělaný flash minulý týden a mám předposlední dashboard? díky za odpověd :) Ano půjde ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 ptam se sice už potřetí a někteří kroutí hlavama a říkají že už jsem dostal odpověď, sorry předem, jsem lama a nerozumím tomu, ale jakto že se mi hra spustí, když nemám flash 1.9 na mechanice Hitachi. To že to nemám tento flash soudím podle data, kdy jsem si nechal xko flashovat, bylo to v září roku 2009.Nebo to snad již flash 1.9 existoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 ptam se sice už potřetí a někteří kroutí hlavama a říkají že už jsem dostal odpověď, sorry předem, jsem lama a nerozumím tomu, ale jakto že se mi hra spustí, když nemám flash 1.9 na mechanice Hitachi. To že to nemám tento flash soudím podle data, kdy jsem si nechal xko flashovat, bylo to v září roku 2009.Nebo to snad již flash 1.9 existoval? hra se ti spustí ale pravděpodobně to chce update ne?...je to wave 12 myslim takže to spustíš (formát XGD3 nespustíš, zatím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 no právě to nechce ani update, normálně hraju zápasy, akorát se mi to pokaždé sekne v první třetině tak po třech, pěti odehraných minutách. Tak právě nevím co s tím, myslel jsem, že je to flashem a že si to nechám přeflashovat, ale na foru mi tady řekli, že tím to není, tak nevím jak to vyřešit. Všechny jiné hry jedou dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 ježiš logicky když to není tím co ti kdo psal...tak to je buď špatně vypálený nebo špatný dvd..nebo iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 zkoušel jsem dva různé iso soubory, dvakrát vypaloval a pořád stejná chyba. Takže tím to není, takže tvoje logika nefunguje, ale dík za snahu. A nemusíš být podrážděný a nasraný, že se ptám, od toho to forum je, žejo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Hojte, mě by zajímalo jestli někdo neví Web pro NHL 12 Ultimate Team abych mohl tenhle mod ovládat online na webu jako je u FIFA 11 tady ( http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/play ) ... Hledám to už druhý den a bez úspěchu. Díky za každou rozumnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 R.u.STY ano fórum funguje aby jsi se zeptal ne aby každý druhý příspěvek byl tvůj. může ti odcházet mechanika,vypalovačka,špatný médium. Peter_King nic takového není pouze na fifu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Tak co lidi ?vaše názory?já to teď stahuju ale zajímalo by mě jestli to má vůbec cenu?jsou nějaké viditelné změny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 jono,taky by mě zajímalo,co vy na to? teď to stahuju z pirátů a jsem celkem nažhavený na to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Jo ještě mám dotaz pro offline-isty... jelikož sem dostal ban tak jak se dají updatovat soupisky?jde to?jestli ano jak?/jde to i u fify? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 No mě se nový ročník líbí jen kvůli novému stylu hry. Pomalejší, puk padá u slabších hráčů z hokejky, takže se šedesátkovým hráčem neuděláte takovou kličku jako s hráčem okolo devadesáti a to nemluvím o nahrávkách. Novinkama s golmanama je super. Většinu golů dávám jen od modrý. Co mi vadí je to když člověk střídá lajnu během zápasu tak je to takový zacukaný podivně. Zkuzil jsem demo to mě moc nenadchlo ale v plný verzi je to něco jiného. Měli by se v příštím ročníku zaměřit více na pohyby hráčů. Když jedu dolu a chci dát prudce nahoru hráč se z tý otočky vždycky nějak podivně vykroutí až nevim. Jinak mě se nový NHL hraje dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 trochu my to pohybem přopomíná verzi od 2k ale již mám plnou verzi na ps3 a jsem zatím spokojen a hlavně jde zase dobře nastavit obtížnost jak kdo potřebuje jinak mě nesedí pořád rychlost střely z první lítá to nějak moc rychle oproti samotné rychlosti hry jsem fanda NHL a jsem vcelku spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 to jakubgaluszka: na sestavách pracuje tady tenhle ten člověk, do nhl 11 dělal dobré sestavy a upravuje i hráčovy statistiky a dělal update i pro extraligu atd, http://petrpuck.blogspot.com/, a na webu má napsáno, že je bude dělat i do nhl 12. Jinak oficiální sestavy od EA jsou možná dodávány s patchema http://www.xbuc.net/ , tak počkat, až nějaký výjde. Jinak NHL 12 už hraju a nevypíná se, pomohlo třetí vypálení dvd a zkopírování na HDD, ea moc nevychytali optimalizaci, a hra se z DVD trhá trošičku, ale fyzika hráčů po nárazu je omnoho lepší, a je to reálnější, hra je pomalejší což je dobře a golmani jsou taky dobře udělaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoX13 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 zdravim chci se zeptat kdyz mam dash 2.0.13146.0 a flash LT1.91 jestli mi tato hra pojede vpohode? dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 dík moc :)...já teď instaluju na HDD tak dám vědět jak to jde...a ještě dotaz jak to dám pak do xboxu?přes flashku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 zdravim chci se zeptat kdyz mam dash 2.0.13146.0 a flash LT1.91 jestli mi tato hra pojede vpohode? dik :) Ano ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 dík moc :)...já teď instaluju na HDD tak dám vědět jak to jde...a ještě dotaz jak to dám pak do xboxu?přes flashku? Co chceš dávat do xboxu přes flešku , když hru instaluješ rovnou na HDD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 to toro: on myslel soupisky, pokud stahuješ od toho peterpuck tak to se dá vložit nějak přes flashku, vždy k tomu dává návod, aspoň u nhl 11 to tak dělal, a ty patche do her instaluju přes transfer kit, jinačí postup neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.