Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 12

Dunky

Recommended Posts

Ahoj Kluci, mám dvě otázky. Hraju NHL 12 - kde je (jestli vůbec) nějaký mód, kde mohu střídat, jestli chci hrát za tým nebo za jediného hráče v průběhu sezóny? Bylo to u Fifa 11 pro PSP, před zápasem jsem si mohl vybrat, jestli chci ovládat celé družstvo či jedince, kterého jsem si vybral.

Druhá otázka: nenašli jste někde nějaké nastavení, kde by to bylo nejblíže simulaci? Mně to totiž na úroveň profesionál s aktuálním nastavením přijde jako half-wrestling - každého hráče jde sundat bodyčekem...

Díky!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

1. Pokud máš rozběhlou sezónu za nějaký tým, tak můžeš hrát pouze za onen tým. Nejde střídat hraní za tým a za jednotlivého hráče.

2. Myslím že někdo o pár stránek zpátky v tomto tématu dával odkaz na ideální nastavení. Ale s těma bodyčekama to asi nic neudělá, taky mi kolikrát připadá, že je to přehnaný.

Odkaz ke komentáři

Jinak musím napsat, že mě to baví až potom, co jsem změnil nastavení ovladače na klasiku, kdy mohu střílet tlačítky i analogem. Samotným analogem mi to nikdy nešlo.. Ono když je člověk zvyklý od NHL 97 :).Ještě mě štve blbost cpu, kdy jsem sám před svou brankou a nikdo nedojede na pomoc..

http://www.operationsports.com/forums/ea-sports-nhl-sliders/509306-altitos-nhl-12-sliders.html jinak tohle je to nastavení.

Odkaz ke komentáři

mám stejný, problém, hraju sezonu a po třetím zápase se mi xb sekne. našel jste nekde odpoved na nas spolecný problém? ja pátrám a nikde jsem žádnou zmínku nenašel...

Nikde jsem se zatím nic nedočetl. Zkoušel jsem hru na různých XB ať už s flashem nebo bez a stále stejný výsledek. Sezóna se zasekne po třetím, čtvrtém zápase = vypnutí konzole natvrdo. Zkoušel jsem hru i bez instalace na disk, ale je to to stejné. Podle mě jsme prostě kápli na "pondělní kusy". Až budu mít čas, zkusím to jít reklamovat.

EDIT: Tak nejsme sami, na EA je toho plné fórum, hra zamrzá jak na XB360 tak i na PS3. EA údajně sbírá o zamrzání informace, třeba to vyřeší nějaký patch, problém je že bůh ví kdy a jestli...

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/600/7514850.page

Odkaz ke komentáři

Potřebuji live gold, na aktualizaci soupisek, nebo stačí jen připojit k internetu zaregistrovat na ea a stahnout. A jak je to s hraním online, nehrozí ban a musím si koupit online pass?

Gold na soupisky nepotrebujes, ani zadna registrace neni potreba

pro online staci koupit za goldy PASS a muzes hrat jak dlouho chces, BAN za to nehrozi (ten hrozi samozrejme za flash, ale to s tim nesouvisi!)

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem, mám dotaz, zda je možné nějak dostat hráče do rozběhnuté sezóny...dám příklad, hraju Extraligu a chci dostat A.Kotalíka do týmu Č.Budějovic, ale jelikož je v nhl v týmu Buffala tak ho nemohu ani najmout přes volné hřáče v té sezóně. Na PC to byla hračka přes program, ale nevim zda to jde udělat i nějak v x-ku, děkuji všem za odpověď. :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu