Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 12

Dunky

Recommended Posts

Tak vypadá to že zamrzání (které řeší stovky uživatelů a u kterého nemá vliv to jestli máte hru originál nebo pirátskou kopii) bylo posledním updatem odstraněno. Konečně jsem se dostal přes třetí zápas sezóny a po dalších deseti zápasech nic. Doufám že to nezakřiknu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 months later...
  • 2 months later...

Golmani jsou naprosté díry když to umíš, ale být tebou tak jdu taky jednoznačně do 12. Hratelnost je jen trošku jiná, jestli lepší to si netroufám říci, protože každému stylu vyhovuje něco jiného. Zmiňované novinky se přímo na hru prakticky neprojevují, ale základem je samozřejmě hráčská komunita a 11 už skoro nikdo nehraje... Ale pokud hraješ jen semtam a ještě k tomu offline, tak je to asi jedno...

Jo a jen tak mimochodem, jestli hodně nespěcháš, tak bych počkal na MS v hokeji, jestli nebude u EA akce jako loni, když FIFA i NHL stály 300kč ;)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Cau kluci...chci poprosit o radu. Jsem hrac Fify a NHL je pro me neznama vesnice. Vcera jsem si ale rekl ze to zkusim..mam ale problem ze v zapase po tretinach se me nemeni strany a ja porad hraju ze spoda nahoru. Prosel jsem snad vse co jde a nikde jsem nenasel jak zapnout zmenu stran v zapase..mate nekdo radu co stim a kde to zapnu? je to pekna nuda hrat porad nahoru. DIKY MOC

Odkaz ke komentáři

• 5 months later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu