Loks Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Tak vypadá to že zamrzání (které řeší stovky uživatelů a u kterého nemá vliv to jestli máte hru originál nebo pirátskou kopii) bylo posledním updatem odstraněno. Konečně jsem se dostal přes třetí zápas sezóny a po dalších deseti zápasech nic. Doufám že to nezakřiknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 nemá niekto "code" na be a legend ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 mám takovej menší problém vytvořím si svého hráče pak chci začít hrát be a pro a je tam ta základní postava můj vytvořenej hráč se neobjeví neví někdo co s tím budu vděčnej za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Na xku jsem NHLko hrál naposled v roce 2009. Rád bych si ho opět pořídil, ale nevím jestli se mi vyplatí koupit 2012. Beru i vpotaz, že začnu hrát on-line. Nestačilo by jen 2011? díky za odp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 podle mě je rozdíl mezi 2011 a 2012 v pár detailech, ale podstatných...Posunutí branky, vysypání plexiskla, sundání helmy protihráče, bitky s brankářem atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Doporučuju 2012...na první pohled stejné, ale během hry se ty detaily a novinky projeví...viz příspěvek od vsacan...hlavně ty golmani jsou super. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 super půjdu do 12. Díky za radu. Teď jenom doufám, abych se ho naučil pořádně hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neis Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Golmani jsou naprosté díry když to umíš, ale být tebou tak jdu taky jednoznačně do 12. Hratelnost je jen trošku jiná, jestli lepší to si netroufám říci, protože každému stylu vyhovuje něco jiného. Zmiňované novinky se přímo na hru prakticky neprojevují, ale základem je samozřejmě hráčská komunita a 11 už skoro nikdo nehraje... Ale pokud hraješ jen semtam a ještě k tomu offline, tak je to asi jedno... Jo a jen tak mimochodem, jestli hodně nespěcháš, tak bych počkal na MS v hokeji, jestli nebude u EA akce jako loni, když FIFA i NHL stály 300kč ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 wow nhl za 300,-?! To rozhodně počkám :-) a přitom doufat, že tomu tak bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Cau kluci...chci poprosit o radu. Jsem hrac Fify a NHL je pro me neznama vesnice. Vcera jsem si ale rekl ze to zkusim..mam ale problem ze v zapase po tretinach se me nemeni strany a ja porad hraju ze spoda nahoru. Prosel jsem snad vse co jde a nikde jsem nenasel jak zapnout zmenu stran v zapase..mate nekdo radu co stim a kde to zapnu? je to pekna nuda hrat porad nahoru. DIKY MOC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 nechci kecat ale myslím že už se strany nemění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 nastavení zobrazení - perspektiva kamery - střídat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MASTER1468627599 Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Nevím jestli se to tu už někde psalo, ale pokud půjdete do Tesca, do oddělení her, stojí tam NHL 12 599,-... Nevím jestli je to dobrá cena nebo ne, ale mě to dost překvapilo, na to že jsem svoje NHL 12 kupoval za 1599,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midiborec Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Můžete mi poradit jak v NHL 12 vypnout tu napovedu co mi tam pořád behem hry naskakuje ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Stačí zvýšit obtížnost, pak to zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midiborec Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 aha. Děkuji hraji to na novaček protože sem přešel z PC 09 na tuhle a jaksi mi dela problem to ovladaní a celkově styl ale už si zvykám. Kčemu slouži pod obtížností ten styl hry ? je tam aktualni, oblíbene, vychozí atd. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Ahoj kluci, hraju online a když chci hrát online týmovou hru, tak tam hraju za jednoho hráče jménem Peter (nebo tak nějak se jmenuje) a já bych chtěl docílit toho, abych si tam vytvořil sám sebe se svým jménem a hrál v týmové hře online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midiborec Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 S problemem ti neporadím ale mužeme klidně zahrát taky hrávám online teprve chvili :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 niasis kdyz najedes do ea sports hockey league tak tam mas upravit pro tak na to klikni a upravis si tam jmeno vystroj a vlastnosti tvyho profika ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.