kroky Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 jsem total laik a potřeboval bych poradit. koupil jsem psp 3004 s 5.03 a mushpeedem hrálo to asi 2 dny ale ted mi to ve složce game ukazuje pouze volné místo na kartě.Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Hele upgradni si na firmware 6.20 a nahoď si tam 6.20 PRO B5 Permanent a budeš mít všechno bez problémů, 5.03 chickhen nebo mhuspeed jsou už hodně zastaralé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kroky Odesláno Květen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 díky moc zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kroky
jsem total laik a potřeboval bych poradit. koupil jsem psp 3004 s 5.03 a mushpeedem hrálo to asi 2 dny ale ted mi to ve složce game ukazuje pouze volné místo na kartě.Díky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.