gamer09 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 cus lidi chci se zeptat ja jsem mel hackly psp a najednou se to odinstalovalo je to vubec mozny?aby se hack sam od sebe odinstaloval.ja jsem stim nic nedal ja jsem byl rad ze to mam hackly.no nic diky za jakoukoli radu.gamer09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Ano je to možné, jak už jsem ti to samé psal v diskuzi o hrách, protože tam máš dočasný hack a při tvrdém vypnutí, úplném vybití nebo vytáhnutí baterky se ten hack vymaže a musíš ho spustit znova, pokud ho chceš mít nastálo tak řešení je pokud máš 6.20 PRO B5 (pokud ne tak si ho tam dej, tady na fóru v sekci tutoriály najdeš návod jak na to) si tam nainstalovat permanent patch pomocí kterýho to budeš mít nastálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.