Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

EU1

Kriminálník

lentilek1

dost zajimavá hra,při instalaci psalo,že mám nedostatečný procak (2x 2.0gHz),jelo mi to normal,akorat při načitani se mi to přehřalo(nevim jakto,u jinych her se mi to ještě nestalo),tak jsem ho podtaktoval na 2x 0.7gHz v domnění,že se mi to bude dost sekat,a teď to jede parádně bez lagu a vypínaní kvuli přehřati :)

EDIT:Nic moc hra,po hodině hrani mě vubec nechytla

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

cs kámoš má problém s APB, má strašné lagy hlavně při jízdě autem a to to má na nejnižší a já to hraju na max

jeho sestava:

geforce 8600 GTS

AMD Athlon x2 5200+ 2.7

2Gb ram DDR2 800

a 4Mb net

Nevíte tak orientačně co by chtělo upgradovat. Protože on to hraje na nejnižší a seká se to. Nebo jestli je ve hře nějakej config pro ještě nižší detaily

Odesláno

cs tak si kámoš koupil další 2gb ramek a už to jede naprosto v pořádku, nikdy bych nevěřil že to tak moc pomůže. Ale ted má zase další kámoš problém a to s updatem, při prvním spouštění hry se stahuje update cca 130mb a jemu se vždy sekne, nevítě jestli maj nějakej problém se servrem nebo co by s tim šlo udělat?

edit: nebo dá se ten patch stáhnou i jinak?

Odesláno

Nick už jsem psal: KvapaMachine (za crim) JinKazamaOrigin (za ENF)

pro invite do klanu staci whisper me a ja vas invitnu )))

Pravidla klanu uz si prectete in-game!

(Jinak dekuji vsem co se "kvuli mne" rozhodli hrat na Patriotu a hlavne ze to nehrajeme jen ty co hrali RTW verzi at češi konečně v ligách drtí RUSáky!)

Tady je další video z mého designeru

(Loga delam na pozadani podle obtiznosti je cena popr muzete si koupit jaky jsem již vytvořil)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu