Lentilek2 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 EU1 Kriminálník lentilek1 dost zajimavá hra,při instalaci psalo,že mám nedostatečný procak (2x 2.0gHz),jelo mi to normal,akorat při načitani se mi to přehřalo(nevim jakto,u jinych her se mi to ještě nestalo),tak jsem ho podtaktoval na 2x 0.7gHz v domnění,že se mi to bude dost sekat,a teď to jede parádně bez lagu a vypínaní kvuli přehřati :) EDIT:Nic moc hra,po hodině hrani mě vubec nechytla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 tak uz jsem to rozchodil:)hral jsem to ani ne pul hodiny a nic moc jako..to sprejovani uslo..ale to strileni...vybouchlo auto a ty co po me strileli byly furt na zivu..a taky na pitel ze nejde nikoho zabit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 EU1 Kriminálník kdyrja hrával jsem 1 než krachla a můsím říct že je ta 2ka mnohem lepší, akorát řízení je takový divný. Jo a mam problém omylem sem prodal tričko a ted když si koupim nové tak si ho stejně nenasadí a v inventáři je, ale nevím jak si ho oblíct, poradte pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 kdyr: mas pravdu ta 2ka je lepsi btw. jak si dat pisnicky do vlastniho playlistu nevim jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 kdyr: di do social zony a tam nejakde najdi Wardrobe =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Nevýte jestli , to výjde i na ps3 ??? .. jestli se za to budou platit měsíční poplatky ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 nevyjde a je to free2play takze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Na PS3 to fakt nevyjde xDDD a jak řekl usagi je to free2play, takže měsíční poplatky rozhodně ne, avšak jsou tam mikrotransakce EDIT: všechny koho hra chytla, mám ve friendlistu :) Hollowiik: nechápu, proč si šel za ty policajtský bastardy oms... :D EDIT2: a dunky4 mi to nechce najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 cs kámoš má problém s APB, má strašné lagy hlavně při jízdě autem a to to má na nejnižší a já to hraju na max jeho sestava: geforce 8600 GTS AMD Athlon x2 5200+ 2.7 2Gb ram DDR2 800 a 4Mb net Nevíte tak orientačně co by chtělo upgradovat. Protože on to hraje na nejnižší a seká se to. Nebo jestli je ve hře nějakej config pro ještě nižší detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 No tak hlavně je to jen beta takže to neni úplně vyladěný žejo... zkusil bych to s jinou grafárnou a kdyžtak dokoupit další 2 GB ramky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 ok díky zkusim mu pučit mojí ;), ještě mě napadlo jestli to neni netem, ale to asi ne protože hrajeme oba BFBC2 a to mu jede v pohodě nastřední a bez lagů. Dá se někde v apb zjistit fps a ping? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Ramky mas LOW ja hraju APB uz od prvni bety (rok zpet) o grafice nemluve Snazte se shromazdit na EU Patriot tak to bylo a snad bude cesi proste TAM EU Patriot Crim/Pův Enf (snad se nekdy vratim k nim) KvapaMachine s lamkama nehraju (jen ti co vedej co delaj + ZNAJ APB-kempy,strategie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Panther: no bylo by od tebe hezký, kdyby si šel na EU1, když už se to začalo shromažďovat ;) přeci jen aby se kvůli jednomu člověku stěhovalo +- 5 lidí a začínali od znova? Jinak k těm lamkám: někdy si připadám že nevim co dělám, avšak rád se něco přiučim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Hele o čem ta hra vlastně je? Zatim jsem si jen nakoupil oblečení a udělal pár misí ve skupině, kdy jsme se buďto kosili s jinejma zločincema nebo švestkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Ramky mas LOW ja hraju APB uz od prvni bety (rok zpet) o grafice nemluve vím že to není žádná sláva, ale podle ofiko požadavku by to mělo stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 jinak k tomu netu,4Megabity stačí,ja mám 2,5 a jedu v poho ;) jedine co mě napadlo je grafika resp. RAMky,ale to tu už bylo řečeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 cs tak si kámoš koupil další 2gb ramek a už to jede naprosto v pořádku, nikdy bych nevěřil že to tak moc pomůže. Ale ted má zase další kámoš problém a to s updatem, při prvním spouštění hry se stahuje update cca 130mb a jemu se vždy sekne, nevítě jestli maj nějakej problém se servrem nebo co by s tim šlo udělat? edit: nebo dá se ten patch stáhnou i jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Mě jde o to ze hraju od zacatku hry znam vsechny mista ze vsech districtu a litam vzteky kdyz me nekdo veze a objizdi to! (Puv R320!!!) Jinak ok budu na vas myslet a udelam si taky jednu na EU1 jinak http://www.facebook.com/group.php?gid=143660145655151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 takze sem to taky rozjel a zatim me to celkem bavi i kdyz se do toho teprve dostavam :) server:EU1 frakce: zlocinec nick: Jimbolame a jeste tam se mnou hraje kamos server stejnej frakce taky a nick: Asheline :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Takže ja s par kamaradama (Puvodni APB RTW hraci) chceme zalozit clan Patriot Crim rank asi jedno jde hlavne o zkusenosti PM ME! Posuďte sami jestli přejít na patriot! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Panther přidám se jaký máš nick ? (taky sem hrál na APB RTW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Update na prvnÍ stránce! Čtěte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Nick už jsem psal: KvapaMachine (za crim) JinKazamaOrigin (za ENF) pro invite do klanu staci whisper me a ja vas invitnu ))) Pravidla klanu uz si prectete in-game! (Jinak dekuji vsem co se "kvuli mne" rozhodli hrat na Patriotu a hlavne ze to nehrajeme jen ty co hrali RTW verzi at češi konečně v ligách drtí RUSáky!) Tady je další video z mého designeru (Loga delam na pozadani podle obtiznosti je cena popr muzete si koupit jaky jsem již vytvořil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Ted sem si nainstaloval tudle paradni hru ale :( Jak se lognu vytvorim si postavu a spustim hru tak to napise to connection to the server nebo jak to je a vypne mi to hru a hodi error http://img534.imageshack.us/img534/3646/errror.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 moc ti z toho nevyctu ale mozna to bude neco s FW nebo antivirem ale je to blbost :D (ten muj nazor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.