kdyr Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 zadal si při registraci že je ti víc jak 21? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 dej v launcheru repair! popr napis jim na FB nebo Twitter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Hele taky vas obcas stve jak vam system nahodne vybere partu a protihrace? :/ obcas je to fakt otres. Vcera sem hral s grupou ranky: 51,51,20,13,10 (vetsina byli bronzovy) vs 113,110,96,30,120 (vetsina silver a gold) tohle mi prijde trosku na hlavu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 ono je to podle toho kolik ses Treat 1-nikdo proti tobe nejde 2-mensi rank3-stejnej 4-vetsi 5-si bounty a dou po tobě všeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 hoj Server:EU1 Frakce:Zlodej Nick: GiGabyteCZ za zlodeje hraji casteji Server:EU1 Frakce:Police Nick:BurtonCZ a hned se zeptam docela mi to laguje nevite jestli to je na strane serveru nebo moji (hraji holdne her ale nelaguje mi zadna) tak to bylo na strane serveru, dneska mi to nelagovalo jinak RAM mi bere 1500mb az 1650mb fps 15 az 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 ta hra je náročná na ramky. chce to alspon 3Gb (ale i tak se to trochu laguje), optimální je 4Gb. Dej ve hře chat a napiš tam "/fps" a ono ti to napíše ping a vytížení ramek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.