Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP 3004 fw 5.03 (aktuálně Prome-3): There Are no Games

xchose

Otázka

Zdravim, jsem pomerne cerstvym majitelem PSP 3004. Docela jsem tady to forum prolezl a chci se ujistit a zaeptat:

Mám Date Code - 8D, vycetl jsem ze "

8D - zákl. deska TA-088v3 - CFW pouze do FW 5.03" znamena to ze novy "firmware" na svoji desku nenarvu (novejsi nez 5.03)?

Pak stala se mi nemilá věc a to z neznámých příčin: There Are no Games. Na paměťové kartě ISO her mám ve složce ISO jak tomu bylo předtím ale hry nenacházím. Od předchozího majitele mám v telefonu "PSP 3004 fw 5.03 (aktuálně Prome-3)". Je možné že se mi "hack" nějak pos*al? Poprosil bych na nasměrování jak docílit znovu Prome-3.

A pak méně vážné: kabel, jsem sice hrdým majitelem kabelu k televizi, nicméně moje televize nemá požadovaný počet konektoru. Existuje redukce? Či je mi kabel prostě na .... pokud nemám onu televizi s 5 Cinch konektory.

Dík za návody odkazy rady ... Chose

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Takže vezmeme to popořádku.

Ad 1) Ne neznamená, oficiální firmware si tam můžeš dát jakýkoliv chceš což znamená i nejnovější 6.39, to že je tam napsáno pouze do fw 5.03 znamená, že dříve platilo, že na tuto desku šel dát cfw (custom firmware - upravený firmware pro hraní ISO/CSO, PSX her) pouze do fw 5.03, pokud jsi měl vyšší, tak jsi měl smůlu a stažený hry jsi si nezahrál. To už ale dávno neplatí, dnes jde dát cfw až do firmwaru 6.35, a pokud je vyšší (6.36, 6.38, 6.39) tak jde takzvaně downgradovat (snížit) a následně si tam dát cfw.

Ad 2) No asi jsi nejspíše natvrdo vypnul PSP (vytáhnutí baterky, úplné vybití, podržení vypínacího knoflíku na delší dobu) a ten Prome-3 se ti smázl, protože je uložený v RAMkách a není nastálo. Proto ti poradím, že v dnešní době je nejlepší cfw 6.20 PRO B5 Permanent, kterej je nastálo takže se tím tvrdým vypnutím nesmaže a má i jiné výhody např. jdou na něm téměř všechny ISO/CSO hry, PSX hry, má docela dobrou podporu pluginů, zabudované recovery menu, atd. Návod jak si tam dát tento cfw najdeš zde http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-pro-b5-permanent-patch-1-5-update

Ad 3) Ne redukce na to žádná není (můžeš zkusit zapojit do tv jen červený a bílý konektor pro zvuk a jeden z těch zbylých 3 konektorů do žluté zdířky na TV, pak by to mělo fungovat, ale jen černobíle), ale kabel (se třemi konektory) existuje seženeš ho třeba tady http://www.gamestation.cz/sony-psp-ostatni/av-kabel-pro-psp-slim.htm ale upozorňuji, že na něm nejdou hrát hry (pouze přehrávat videa a prohlížet fotky), existuje sice plugin zvaný FUSA, který ti dovolí hrát hry přes tento kabel, ale jde na to jen málo her, takže jediné co mohu poradit je pořídit si novou televizi.

Odkaz ke komentáři

• 0

No každopádně děkuji za pohotovou odpověď. Dostal jsem se do následující fáze: asi jsem neměl nicméně jsem udělal update z internetu -- verze 6.39. Dle postupu

http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-6-38-na-6-20?highlight=downgrade+6.39 se pokousim o downgrade na verzi 6.20.

Downgrader mám v PSP/GAME/63x Downgrader/EBOOT.PDB

v UPDATE mám EBOOT.PDB pro desky 01g-06g

v PSP game MemoryStick mám 6.20 spustím ho, "rebootuji do terminálu" v terminálu se mi objeví informace o Verzi 03g a hlaska ze

Error opening ms0:/PSP/GAME/UPDATE/EBOOT.PDB

Znovu reboot a v info verzi vidím stále 6.39.

Doufám že dělám někde chybu, poprosil bych o zhodnocení situace.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu