EvilSta Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Mam Wii teprve kratce tak se radeji zeptam zkusenejsich - pokud provedu update na fw 3.0 bude jeste nejaka moznost dostat se do konfigurace a update wiikey? pokud ano tak jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kapi Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Nainstaloval sem čip WIIKEY,ve Wii mám fimware 3.0E,když do wii strčím konfigurační dvd 1.2,hlásí to chybu,už sem zkoušel vypálit ho na jiný dvd a furt nic,nechce mi to číst ani originálky,koukal sem i na jiný fóra,kde radili,abych zkusil Wii-GC-Emu-Mplayer,taky nic.Prosím poraďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 jestli to nebude ono a nejakej vyssi konfigurator na WIIKEY neni? j sem tam mel WIIKEY a teprve nedavno sem udelal update na 3.0E ale uz sem nezkousel to setupCD.. protoze mi gamesy jedou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kapi Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 bohužel není,na oficiální stránce Wiikey je akorát 1.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 o tak to netusim jedine me napada DOWGRADNOUT wiicko na tu nizsi verzi aplikovat SETUP CD a pak teprve na 3.02 ale jak na downgrade fakt netusim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kapi Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 to mě taky napadlo,ale taky nevím jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 neco sem nasel postup vcetne fotek v CZ jak na to posilam ti to soukromou zpravou pac nevim jak je to tady se zverejnovanim linku... jde o to, ze se pres nejakej bootloader spusti to setupCD 1.2 pro wiikey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kapi Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 děkuji ti,ale tohle už sem taky zkoušel,když tam dám to konfig. dvd,tak se mi na obrazovce objeví GAMECUBE,když dám start,tak mi to napíše An error has occurred.Přesně jak popisuje.Zkoušel sem i to bootovací dvd a to mi nechce ani načíst,už sem vypálil přes dvacet dvd se vším možným,co sem našel na všelijakejch fórech a nic.ani nevím jak poznám,jestli mi to třeba nedělá špatnej čip,ale zase když se mi na obrazovce objeví to gamecube,tak snad je čip ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 no tak to neni jasny, ja kdyz sem tam pajel CIP tak mi to taky nechtelo hrat zadna DVD tak sem ho odpajel abych zjistil jestli to jeste funguje, fungovalo tak sem ho tam napajel znova a zase nic az pak sem prisel na ten CONFIG DVD a uz to slo ale clovece u tebe to teda vypada za bud je spatne priajenej nebo spatnej cip.. ale to nevim jak zjistit... me jedine napada abych u sebe vyzkousel tenhle postup co jsem ti poslal jestli se dostanu do nastaveni WIIKEY.. o vikendu zkusim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kapi Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 když sem rozebral WII,a viděl ty tečky,kam mám čip napájet,tak sem to radši vzdal a odvel do jednoho servisu kde sem je ukecal a oni ho připájeli.tak proto doufám,že je to připájený dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 ja uz jich napajel 5 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kapi Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 tak sem to furt nerozeběh,tak sem se rozhod,že zavolám tam,kde instalujou čipy a tam mi řekli,že napájet čip umí každej,ale spustit ho to prej ne.ještě mi řekli,že by to mohlo bejt verzí BIOSU ve Wii a že se tam musej přepnout nějaký piny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 tak to fakt nevim :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 epatrik Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 tak sem to furt nerozeběh,tak sem se rozhod,že zavolám tam,kde instalujou čipy a tam mi řekli,že napájet čip umí každej,ale spustit ho to prej ne.ještě mi řekli,že by to mohlo bejt verzí BIOSU ve Wii a že se tam musej přepnout nějaký piny Uz jsi to rozbehl?? Mam stejny problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radimovo Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Všimnul si někdo, že stránky wiikey jsou nedostupné? Možná se jen někam přestěhovali, ale z hlediska budoucí podpory to ve mě zanechalo pochybnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 OMG Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 chalani asi nemate ten wiikey namontovani takto ked nie tak tam treba cast odvrtat a namontovat tam alebo japonci ojebavaju ludi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirikana Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 mno me jedou normal asi uz vyresene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Omegis Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 bootovací dvd ?CONFIG DVD? Jako jak si koupim wiikey tak musim tam neco instalovat? :-O a potom pouzit nejake bootovaci dvd nebo tak neco? :-( jsem si rikala ze se to tam jen pridela a pujde to ale ze to je tak slozite :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
EvilSta
Mam Wii teprve kratce tak se radeji zeptam zkusenejsich - pokud provedu update na fw 3.0 bude jeste nejaka moznost dostat se do konfigurace a update wiikey? pokud ano tak jak?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts