mesyas Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 zdravím, potřeboval bych poradit jak vyřešit problém u iphone 3g při otvírání SMS a kontaktů je rychlost načítání hodně mizivá než se to načte stačím si doběhnout ještě na WC :D je tam 4.2.1 jailbreak není, aplikace jen základní budu vděčnej za každou radu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Rozeber ho a dej tam lepší procesor a ramky.. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Udělej znovu restore ,pokud ani to nepomůže nahrej starší FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Květen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 máš nějakej tutorial jak tam mám nahrát starší FW? restore nepomohl, jde snížit FW i bez JB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 jj u iPhone jde snížit FW,ideálně si ho sniž na iOS 3.1.3 stahni si ho,pak dej iphone do DFU,a pak SHIFT(na klavesnici)+RESTORE,pa vybereš stažený iOS,a on se ti nahraje,pravděpodobně ti nepujde spustit,tak ho vyhod z recovery přes program iREB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 nějak mi to nejde dal jsme do DFU potom na ploše vyberu ten soubor FW 3.1.3 > naskočí mi v itunes že se potřebuje udělat restore udělám ale nic se nedě( až na ten restore) něco jsem udělal i v tom irebu onjevilo se mi tam že v i tunes musím dát shift+restore ale v itunes mačkám shfit kliknu na restore tlačítko a objeví se mi tam tabulka restoru + update nebo cancle když dám ten restore udělá se mi restore ale FW tam mám pořád stejnej 4.2.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 když dáš pouze restore,tak ti vždy najede nejnovší firmware(4.2.1),zkus to udělat ještě jednou krok po kroku,mě ten postup fugnuje,asi děláš něco špatně,nejspíš to bude to DFU,ale nejlepší když pohledáš na youtube,tam je návodu hafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 tak už to funguje mačkal špatné tlačítko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mesyas
zdravím,
potřeboval bych poradit jak vyřešit problém u iphone 3g při otvírání SMS a kontaktů je rychlost načítání hodně mizivá než se to načte stačím si doběhnout ještě na WC :D je tam 4.2.1 jailbreak není, aplikace jen základní
budu vděčnej za každou radu. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.