codek Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Zdravím, chci se zeptat, jsem člověk co má hodně rád příběhy ve hrách, ale angličtinu zvládám jen šejdrem takže bez titulek příběh nepochopím. Jak jistě víte Fable 1 nemá CZ titulky...mají je až 2 a 3díl. mohl by mi (někdo kdo dohrál všechny) říct, jestli se dá pěkně příběh pochopit už od 2. dílu, nebo je lepší začít 1. dílem v EN který má slabší kvalitu. Shrnuto: Pochopím dobře příběh když začnu od 2. dílu ? nebo si mám koupit 1. který je v EN a má horší grafiku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Mno jestli můžu radit, jednička je v češtině na PC :) Takže je tu možnost příběh zažít :) Ale nemyslím si, že když vynecháš první díl, že přijdeš o tolik, pokud další dva jsou plně přeložené :) Takže vzhůru do dvojky a pak do trojky, pokud nemáš možnost si jedničku zahrát na PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Tak to mne nenapadlo podívat se jestli to není na pc :-) díky moc, jdu stahovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 ja osobne zacinal az s 2jkou a v pohode to pochopis.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Začínám teď od dvojky (xbox mám chvilku), a příběh zatím pomale začínám chápat (nutno říct, že jsem na začátku skoro)... jedničku sem nehrál :) takže bych se nebál začít od dvojky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Rekl bych ze 2ka je asi nejlepsi po strance pribehu i hrani 1ku jsem hral na pc a 3ka me nejak nebavi zatim lezi porad v supliku a nejak se nemuzu donutit ji zase hrat a dohrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Jednička je nejlepší , dle příběhu ... jsou tam draci , příšery nemrtví , zamotaný příběh a spousta možností ... zbytek je jen takové DLC s dlouhým příběhem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Muzes zacit od jakehokoliv dilu protoze ty pribehy na sebe primo nenavazuji a u vsech se budes urcite bavit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Presne tak jsou to nezavisle pribehy, ktere jsou i oddelene celkem dlouhym casovym obdobim...ja osobne jednicku nehral, hral jsem az 2ku a tu pochopis v pohode a pobavis se...trojka je shit :) (Podle postu vysse predpokladam ze ma serie klesavou tendenci :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 No, stáhl jsem na pc 1. díl a grafika nic nic moc, takže přímo koupím 2. začnu od ní, a u někoho skusím zapařit tu 3. a uvidim jestli koupim i tu (samozřejmě až spadne cena) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 No ono ani ty dalsi dily nejsou zrovna pekne, celkove mi dvojka prijde nejhezci :D Stejne jako nejlepsi...pribeh je skvely, stejne jako atmosfera a i hratelnost jeste jde, hra je navic krasne dlouhou, paskvilu jmenem Fable 3 se radsi vyhni, po vsech stranach zhorseni, pribeh nic moc, albion uz taky nic moc a uz tak jednoducha hratelnost byla jeste zjednodusena takze je to vylozene hra pro ♥♥♥♥♥y, navic silne nezabavna, oskliva a jeste ke vsemu se seka jak prase...ano, nevypada na to, ale je to tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Musim souhlasit Fable 2 je i podle me zatim nejlepsi dil ale ani Fable 3 neni spatny (Xbox verze) ale musim rict ze podle me ma Fable at uz 1,2,3 nezamenitelnou atmosferu kterou nenajdes v zadnem jinem RPG ;) .. Jste me tou diskusi navnadili na instalaci Fable 1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 JJ, taky bych si ten Fable 1 mozna dal, spis to vidim tak ze si ho nainstaluju na NB a dostane se na nej az nebudu mit pristup k xboxu...k tom Fable 3, je to asi vec nazoru, ja jen nechapu jak tohle mohl sklizet devitky....jak rikam uz tak dost zjednodusena hra byla zjednodusena...kouzlo z albionu se nejak vytratilo, level design strasny, rpg uz to skoro ani nazyvat nelze, grafika strasna a vsechny ty supr cupr slibovany veci vyzneli do ztracena, jediny co za neco stalo bylo to kralovani, jenze to bylo strasne nedotazene, protoze bylo formou bud budu svine, budu mit prachy a zachranim lidi a nebo vsem podkourim budu chudej a vsichni chcipnou a tak lze temer nelze najit objektivni reseni....proste obrovsky krok zpatky, prijde mi to jak datac k Fable 2, hra spcnuta horkou jehlou a uprimne nechapu co na tom v lionhead tak dlouho robili....i ACB je vic plnohodnotne pokracovani nez tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Fable 2 sem dopařil na xboxu (ještě když sem měl) a teda musím řict že paráda... 1 sem dohrál už hrozně dávno tak už pomalu ani nevím o co tam šlo...3ka co ted vyšla na PC tak mě baví , nemůžu říct že je to uplně sračka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 dohrál jsem všechny 3. 1 jako poslední z nich teď nedávno na mém plečka kompjůtru a všechno se dá dohrát bez předchozího dílu, nebo když už jsi dutohlávek, stačí si najít na wikině příběh v pár odstavcích a víš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 nesud 1ku jenom podle grafiky ja jsem se ted poradne vyradil u sega mega drive ultimate collections a tam jsou hry z roku 88 az 94 a jak jsem si je uzil a ze ta grafika byla u nekterech des ale pribeh a hratelnost super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Příběhy na sebe moc nenavazují, není třeba hrát předešlé díly. Fable I byla stejně nejlepší :) , Fable II je taky super, ale Fable III...škoda něco psát. Hrozná blbůstka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpyWare Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 koupil sem si sběratelskou edici Fable 3 a upřime řečeno... neměl sem to dělat :( mohl sem si místo toho koupit naprosto perfektní read Dead redemption :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 koupil sem si sběratelskou edici Fable 3 a upřime řečeno... neměl sem to dělat :( mohl sem si místo toho koupit naprosto perfektní read Dead redemption :( RDR si chci taky koupit, ale počkám až spadne cena ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 koupil sem si sběratelskou edici Fable 3 a upřime řečeno... neměl sem to dělat :( mohl sem si místo toho koupit naprosto perfektní read Dead redemption :( Mel jsem podobny problem :) Nastesti uz je z domu :) RDR si chci taky koupit, ale počkám až spadne cena ;-) Ta uz asi jen tak nespadne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 koupil sem si sběratelskou edici Fable 3 a upřime řečeno... neměl sem to dělat :( mohl sem si místo toho koupit naprosto perfektní read Dead redemption :( Já to psal..., jedině zbývá hru s někým za něco vyměnit nebo prodat. Mohl sis místo toho koupit i jinou ,,perfektní,, hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.