margot Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 ahojte vsici co jsou znalci a vyznají se ve vnitrnostech psp. mam mensi zavadu ale nevim jak ji opravit rozebral sem psp a daval jsem si tam repracek pro lepsi zvuk. a jak jsem se tam snazi pripojit ty dratky tak zadny problem hralo to ale pak jsem stim nak popohybal a od te doby mi nehrajou ty vestavene repraky . jako hrajou ale velmy potichu a trochu lupou kdys poustim hudbu . nevite v cem by mohl byt problem a jak ho fixnout? diky moc za odpoved:? jo a mam psp slim ps: no zistil sem ze nehrajou jen lupo do rytmu te dane pisnicky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 refresh. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 prosim poradte mi us jsem ho rozebral celi profoukal vse jsem zkontroloval jestli je to vsude dobre zastrceny a nevim co dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Zkousel jsi vypojit ten repracek, co sis tam daval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 jo to sem jeno prikladal na ty kontakty abych slisel jak to zni ale pak se to nak dojebalo to psp nevim mozna sem tim dratkem nekde nespravne skrabl ono to jede ale jenom to tak potichu lupe a vubec to nechapu no podle me nejde dost elektriny do repracku a proto to nechce hrat normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 nojo, velkej odběr proudu. nejspíš jsi oddělal pojistku, zkus ju proměřit ohmmetrem, pokud bude mít malinkatej odpor (pár ohmů) je dobrá, jestli bude mít o dost víc (ve stovkách ohmů) nebo nekonečně velkej odpor, tak je špatná. Přemostíš a jedeš http://imageshack.us/photo/my-images/402/ta9621a.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 ohmmetr nemam ale urcite je to asi spatne tak kterou mam premostit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 sound fuse, to dá rozum přeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 A premosti to mikropajkou. Transformatorovou bude vznikat elektromagneticke pole, ktere muze odpalit NAND pameti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 takze muzu stim roz♥♥♥♥♥ psp? no este se musim kouknout na youtube jak se to dela bo sem stim este nedelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Anonymous_: jj, neco na tom bude, na praxích jsme takhle odrovnaly řídící jednotku z focusa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 nejsem v tom žadny znalec. ale nemohl jsi vypalit repračky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 27, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Podle me si udelal peknou kravinu , kdyz si muzes napojit externi bedny pres jack vystup co ma psp i se zesilovacem . Tohleto pak ztraci pointu , podle me ty repracky co jsou v psp na cesty uplne staci a jak rikam kdyz chces kvalitni zvuk , externi bednicky . Pajet do toho jiny reprak , pekna blbost... Jen muj nazor . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 ja sem nepajel jen jsem je prikladal na kontakty. a repracky jsem neodpalil. budu verit raczkovy a skusim to premostit. diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Květen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 tak problem vyresen pajku jsem nemel tak jsem použil alobal a izolepu a funguje to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.