Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc!Help!Hilfe!

JanKrumbach

Otázka

Zdrvím

Právě teď se mi stala divná věc s PS3.Dohrál jsem CoD5 vyjel disk a dal jsem do ní Gran turismo5.A nic.Skusil jsem vyjet a zasunout,několikrát a nic svítí jen modrá a zelená kontrolka.Dal jsem tam tedy jiné hry a ty se zobrazily i z PS2,mám 6O verzi co je přehrává.Nikdy to nedělalo.A kruci,teď jsem odběhl,restartovat po chvíli a chytla se.Ale restartovat jsem to zkoušel a taky nic.Až teď.Vypadá to jako planý poplach,ale dělat by to nemělo,proč jiné hry šly?

Poradí někdo,prosím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj,

No,teplý to bylo,ale ne moc větrák šel docela tiše.Navíc a teď pozor!To bylo včera.Dnes dopoledne jsem zapnul konzoli/byla vyplá celou noc/a bohužel zase to samé.Vložil jsem Gran Tur.5 a nic nerozjela se.Dal jsem tam jiné hry a ty se rozjely.Tak co poradíte teď?

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj

Vyskoušel,navíc jak to,že jiné hry se spustily?A navíc to bylo včera.Dnes ráno /konzole byla celou noc vyplá/jsem chtěl pustit GT5 a zase nic.A jiné hry šly.Tak co teď.Je to záhada.Aspoň pro mě.Tady je každá rada dobrá.Ale děkuji.

Honza

Odkaz ke komentáři

• 0

No děkuji,ale nemám.Je mi 58 a pařím jak mladík.Děti nemám,a moji vrstevníci mají jiné zájmy.Léky bolesti,důchody atd.Ale k věci.Příští týden se zastavín v bazaru her,kde jsem se chytil drábkem a uvidím,Pak Ti napíši.Vypadá to na hru,protože jak říkám,jiné se rozjely,jen to GT5 nee.A dnes to nedělalo.Uvidím,kdyby Tě něco napodlo,napiš,

Díky Honza

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu