Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc!Help!Hilfe!

Otázka

Odesláno

Zdrvím

Právě teď se mi stala divná věc s PS3.Dohrál jsem CoD5 vyjel disk a dal jsem do ní Gran turismo5.A nic.Skusil jsem vyjet a zasunout,několikrát a nic svítí jen modrá a zelená kontrolka.Dal jsem tam tedy jiné hry a ty se zobrazily i z PS2,mám 6O verzi co je přehrává.Nikdy to nedělalo.A kruci,teď jsem odběhl,restartovat po chvíli a chytla se.Ale restartovat jsem to zkoušel a taky nic.Až teď.Vypadá to jako planý poplach,ale dělat by to nemělo,proč jiné hry šly?

Poradí někdo,prosím?

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

No děkuji,ale nemám.Je mi 58 a pařím jak mladík.Děti nemám,a moji vrstevníci mají jiné zájmy.Léky bolesti,důchody atd.Ale k věci.Příští týden se zastavín v bazaru her,kde jsem se chytil drábkem a uvidím,Pak Ti napíši.Vypadá to na hru,protože jak říkám,jiné se rozjely,jen to GT5 nee.A dnes to nedělalo.Uvidím,kdyby Tě něco napodlo,napiš,

Díky Honza

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu