shadow.wizard Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 ^^ Jedine co nemam na zlato je toto a Extreme Juggling (ci ako sa to pise) ostatne mas vsetko :) momentalne idem na opekacku... pokial tu budes okolo 16:00 tak kludne ti to urobim :) to pretahovanie lanom som dal na 29:84 (tak nejak) :) takze mam zlato... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 žonglování bylo celkem v klidu.Stačí mít tak 4 balonky a jedeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 ^^ Ja som ho nepochopil... mozes mi to vysvetlit co mam tam robit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 uplne posledne video v hre je vynikajuce :D :D....ale skoda ze je to take kratke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 jak máš žonglovat s těmi balonky.Tak se snaž žonglovat je ze čtyřmi balonky a v klidu to uděláš.X žongluješ a R dáváš další balonek a L odhazuješ když ti tam hodí bombu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 pro mě bylo nejhorší asi to pádlovaní a sekaní tím nožem abych se nestrefil do prstů nejlehčí bylo asi to s tou basebolkou jak se mlátilo tomu chlapovi do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 poďte někdo pařit jackass po infrastructure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divian Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 Hele mam tu verzi pro 1 GB kartu a hned u toho prvniho nemam nejaky kola nebo co mam tam pad ze skaly vozejky pak za tim autem tancovani a golf ale dal nic a to mam krome partzy boye u vseho zlato ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 Tak to máš vadnou verzi.Taky sem to tak měl.A musel sem stáhnout tu 1,7 gb.Jestli máš prošeďivělej multiplayer a to pod story modem tak je to jistě vadný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divian Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 jj mam to sedivy ale pise mi to ze sem to odemk no nic budu si muset koupit lepsi kartu jinak to nevidim ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 No.. ja jsem sthal tu 780 mb verzi s tim ze tam byla nejaka rada znova prevest do ISA a pak nejakym scriptem na te strance to CSOnout...a stejen to nejede :(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divian Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 ale stve me to celkem me to zacalo bavit ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 je to ptakovina jak cip..neba me to:D:D ale napad odbry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Když stáhnete plnou verzi a převedete do CSO tak to bude mít 700 mb a na gigovku se vám to vejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Když stáhnete plnou verzi a převedete do CSO tak to bude mít 700 mb a na gigovku se vám to vejde. tohle podle me neni pravda, stahl sem si plnou verzi a v CSO ma 1,64 GB:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 he tak to se pleteš.Mě to udělalo 700 mb a nějaký drobný.CSO hodně zmenšuje takže je blbost aby ti to udělalo 1,6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 neni to blbost taky sem to skousel a vylezlo cso 1.6gb v jakym programu to komprimujes na 700mb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 he tak to se pleteš.Mě to udělalo 700 mb a nějaký drobný.CSO hodně zmenšuje takže je blbost aby ti to udělalo 1,6. mimochodem ses si sam jistej, ze mas plnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Tak když to má nějakejch 1,7 giga tak sem si 100% jistej že je to plný.Pro převod do CSO používám umd gen-tan mi všechny hry změnší o tolik jako třeba ten Jackass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 dik tak komprimuju pres umdgen dam vedet EDIT: opravdu to fakci 720 mb :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Vždyť říkám:cheesygrin: A tys mi nevěřil:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 tak ale to je pekne na pi*u kdyz sem to komprimoval pres kotel jinych programu tak vzdy 1.6gb :D EDIT: ale je to nefunkcni cso jde jenom prvni episoda takze je to naprd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 tak uz mi zbyva jen posledni epizoda na zlatou a pak mam story mode udelany 100% :) skoda ze je ta hra tak kratka ale snad budou na download jeste nejake ty epizody :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 ^^ Ja mam vsetko na zlato v MTV ale Challange je hnusne ;) uz to nehram... stacilo... taka oddychovka so skvelou grafikou a hratelnostou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 ^^ Ja mam vsetko na zlato v MTV ale Challange je hnusne ;) uz to nehram... stacilo... taka oddychovka so skvelou grafikou a hratelnostou :) obdivuju te, udelat treba takovyho party boye na zlato, to ses celkem kabrnak,... :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.