jedy Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 jedna z nejlepších her na psp ( né-li nejlepší )...ale něco je zatraceně těžký :bash::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingi Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 treba party boy to je konec to se neda ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiselejxicht Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 nevite co znamena "ball out into a jackass rv" v tom ukolu jak jezdim na viku vod popelnice zahaklej za autem?? THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 Stojí tam obytný auto s nápisem jackass,tak to do něj naper-ale musíš se před ním pustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Presne skoro vsechno mam na zlato , ale pak uz me to v tom dalsim prestalo bavit tak ted radsi parim Juiced 2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Je to bomba! Řežu se u toho, stejně jako u filmu.:wohow: To prostě nemá chybu:wohow: Nejvíc crazy a zábavná hra na PSP for me! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Mě se nechce odemknout ten Challenge Mode, ikdyž tam mám SAVE.. Fakt je tam jen tak málo kravin co se dají dělat? ve Story modu je jich pár.. vůbec nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 jo tohle byla snad prvni hra co jsem na psp dohral mam pocit... dal jsem na zlato i party boye, to byl vazne nejvetsi masakr ze vsech ukolu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.