Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Minecraft Beta | server Your-Craft Survival (1.8.1)

Recommended Posts

Odesláno

pry buřte :D hej dneska jsem s kamošem 5 hodin makali na jedne stavbě,5 pater,podzemni chodba,přes všechny patra tekla lava,(za sklem),podzemi byl bazen,dva balkony,a ani jednou se ten server za tu dobu nesavnul!!! :( a v 8:58 server spadnul,a nam se to asi neuložilo,ty v*** snad to nějak Rockyzz vyřeši,protože včera se nam stalo to same,a tež se nam stratil naš barak(ten by ale maly jednopatrovy)

• Odpovědi 154
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Ani jednou nesavlo? Mapa se savuje každých 30 minut/1 hodinu!

Edit: Tak jsem si tu přečetl celý váš problém, a je pravda že toto se už taky párkrát stalo, nevim proč se to furt děje, savování tam je takže mi to už de taky pěkně na nervy, každopádně řeknu jerrdymu a on to skusí opravit, pokud vám zmizela v tý době vaše budova či jiné stavění tak se velmi omlouvám, pokusíme se tam dát zálohu pokud nějaká je (měla by být) ale není to jisté...

Jinak, já server o 9té nevypínám, máme hosting u fakahedy.... :lol:

Odesláno

FXR:sorry,radical building,spletl jsem si RB s RD,neříkám,že to za pár týdnu nebude hezčí než to naše bylo,ale za ten čas co to planuješ,to je nic moc

rockyzz:nic proti tobě,dal sis s tim serverem práci,ale toto mě fakt naštvalo,kež by jste nějakou zalohu měli,ale podle mě ne,protože co jsme to stavěli,tak jsem se pořád dival do chatu a říkal si,kdy už se to konečně savne?? a nakonec v 8:58 kleknul server :(

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu