Lentilek2 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 pry buřte :D hej dneska jsem s kamošem 5 hodin makali na jedne stavbě,5 pater,podzemni chodba,přes všechny patra tekla lava,(za sklem),podzemi byl bazen,dva balkony,a ani jednou se ten server za tu dobu nesavnul!!! :( a v 8:58 server spadnul,a nam se to asi neuložilo,ty v*** snad to nějak Rockyzz vyřeši,protože včera se nam stalo to same,a tež se nam stratil naš barak(ten by ale maly jednopatrovy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 jo? ale piše pravě se savuje svět,je to divny,ale mi mame ze vcerejska nas Radical Building v pořádku,možná tam chodí cigáni a kradou xD,já jsem dneska makal na zdech v radical Building Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 :D jj však tam mám TheSpachtlik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 tak pánové jak to momentálně vypadá ? já jedu ofiko 1 6 6 ale rád bych se přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Stáhni mojí verzy co jsem uploadnul ale bacha! server ted nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Jj :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 no za ten čas co jsem tam byl,se to ani jednou nesavlo :( není to tam :( kurňa rockyzz ukldej t nebo nevypinej o 9te :( EDIT:ted jsem se byl kuknout na tvuj RD a zatim nic moc,ale je furt stejny(až na počet svitilen) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ani jednou nesavlo? Mapa se savuje každých 30 minut/1 hodinu! Edit: Tak jsem si tu přečetl celý váš problém, a je pravda že toto se už taky párkrát stalo, nevim proč se to furt děje, savování tam je takže mi to už de taky pěkně na nervy, každopádně řeknu jerrdymu a on to skusí opravit, pokud vám zmizela v tý době vaše budova či jiné stavění tak se velmi omlouvám, pokusíme se tam dát zálohu pokud nějaká je (měla by být) ale není to jisté... Jinak, já server o 9té nevypínám, máme hosting u fakahedy.... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Nejde server jenom mě? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 takze,je to RB - RadicalBuilding,torche tam dal ode,a v 1.7 budou nuzky a pisty a modra kytka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 FXR:sorry,radical building,spletl jsem si RB s RD,neříkám,že to za pár týdnu nebude hezčí než to naše bylo,ale za ten čas co to planuješ,to je nic moc rockyzz:nic proti tobě,dal sis s tim serverem práci,ale toto mě fakt naštvalo,kež by jste nějakou zalohu měli,ale podle mě ne,protože co jsme to stavěli,tak jsem se pořád dival do chatu a říkal si,kdy už se to konečně savne?? a nakonec v 8:58 kleknul server :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 že za čas co plánuju RB je to nic moc? já ale jsem na PC 30 minut denně :),takže nemůžu pořád stavět E: stavim už strop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Opravdu se omlouvám za ty "časté" rollbacky, opravdu nevím jak to vyřešit, ještě se poradím z jerrdym :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 přechod na jinej hosting? Jinak,do košic se dostanu že pojedu metrem z Hl.města (kde se spawnuje) do králíkova a odsud do košic? nebo Hl.mesto je Košice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Hl. "mēsto" je tam kde je spawn ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 to vim ale já se ptám kde jsou Košice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Metrem se k nim dostaneš ;), tedy pokud víš kde vůbec metro je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Vím xD,ale hele,včera se to zase nespíš neuložilo,nemám u sebe hafo stonů,zed je poloviční,okna nejsou a strop taktéž ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 pls co s tim, kdyz mi system na tomhle serveru napise kdys se chcu pohnout nebo se rozhlidnout loggni se abys toto udelal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Zaregistruj se omg, to je úplnē jasné - /register "heslo" a když si zaregistrovanej tak /login "heslo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 jako za prachy ?? na orig servru minecraft??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 jako za prachy na orig. servru minecraft?? kdyz ne tak pls strucny navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 vyreseno , dik z pomoc E: Problém, pise mi to outdated client Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 máš 1.6.x verzi,musíš si stahnout 1.5_01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Furt mi to nejde.. to se mám přihlásit normál přes launcher na účet který jsem si založil na officialnnich strankach, dat play offline, dat multiplayer a dat vaši ip a připojit ne ??? to vše jsem udělal zaregistroval jsem se ale píše to furt špatne heslo... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.