rockyzz Odesláno Červen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 OMLOUVÁM SE VŠEM HRÁČŮM našeho serveru, byli odstraněny úplně všechny pluginy a zálohy jsou pryč, příčinu zatím neznáme ale domníváme se že za tento problém muže "HACKER" z přezdívkou redrock, ikdyž nevím proč by něco takového dělal. Každopádně se nyní snažímě problém vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Sakra! Co budu pařit? a to se smazala celá mapa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 furt mi to pise outdated client ale jednou mi to de a potom mi to nende Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 musis Update na 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Jo já už se připojil ale říkal jsem si že je to divné byla tam jen prázná mapa a nedostavěný domek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 OMG je tam hrac D co porad zabiji a game si dal ban ♥♥♥♥♥ jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Sakra Rockyzz !!!!! Někdo mi už po 5 zničil okna v mym domě v osadě !!!! a taky balkon ze skla ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Dneska tam už snad budou pozemky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 jojo,Game říkal,dneska sme zapalovali osadu xDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 jak se dostanu do města??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Je osada a město,osada je kousek od spawnu,ale je vypálená,město je v prdel ia smí do něj jen důvěrní lidé co neničí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Kurnik kde je to město?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Podle toho co tu psali a píšou na server tak to město je jen pro důvěryhodné lidi co nezapalujou,nic neníčej atd. Dnes snad už opět přidáme pozemky, ochranu a vypneme PvP, takže bude vše OK a takové místa jako město bude přístupné pro všechny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Já jsem důvěryhodný :) jsem s vámi skoro od začátku jen mi do soboty nešlo se připojit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Počkat, jakej máš vůbec na serveru nick? Jinak pokud chceš do města tak řekni "zakladatelům" nebo gameblerovi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Rockyzz - sorry že sem zastavěl vchod d otý kruhový společný místnosti, Důvod - Uvěznění kostíka páč jsem měl jen 2 Healthy a on se tam nějak sám dostal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 To vůbec nevadí, však to byli jen tupé 4 bloky, za co se omlouváš vůbec? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvacek Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 vy ♥♥♥♥i, proc te mne zabanovali??? sem nic neudelal !!!!!!!!!!!!§:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Cože, kdo tě zabanoval?!!! Edit: Unbanned, omlouvám se za chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacimon Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 jj moc dikes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Rockyzz já mám nick TheSpachtlik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 To jsem tě tam ani moc neviděl, v kolik hodin cca. hraješ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Nahráno mám zatím tak cca 1 hod. :D Ale se serverem jsem furt! :D před tím mi jen nešlo s regnout a lognout :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvacek Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 jak si mám pls získa duveru??, po zalozeni serveru jsem tam byl asi tak treti den, lentilek me tam videl a nic nenicim(chtel bych moc do mesta :D ) Dohromady sem na serveru byl cca. 20-25 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Jupíí už jsem konečně našel město a nic jsm tam nezníčil takže už tam můžu být? A kde si tam něco můžu postavit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.